Ούτε λόγος για αντίο
Να φύγει να πάει που; Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δηλώνει υγιής και απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα που προπονεί. Αργούν ακόμη οι τίτλοι τέλους.
Να φύγει να πάει που; Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δηλώνει υγιής και απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα που προπονεί. Αργούν ακόμη οι τίτλοι τέλους.
Το βάρος στον Κρίστιαν Πέρσλοου ρίχνει ο Ράφα Μπενίτεθ για την αποχώρησή του από το Άνφιλντ και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.
Αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, ο Νικολά Ανελκά υποσχέθηκε αυτό για το οποίο τον κράτησαν. Να γεμίσει με ασημικά την τροπαιοθήκη των Λονδρέζων.
Πόσο πιο ξεκάθαρα να το δηλώσει ο προπονητής της Μπλάκπουλ, Ίαν Χόλογουεϊ; Ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ φημολογούταν πως θα αποτελούσε παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου, όμως απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πλέον.
Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Τζο Κόουλ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Άγγλου άσου στην Τότεναμ είχε ο προπονητής της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο 28χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι και αρκετές είναι οι ομάδες της Πρέμιερσιπ που επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
Πλήρης συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στο Μάντσεστερ έχει επέλθει ανάμεσα στον Νταβίντ Σίλβα και τη Σίτι, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από την Ισπανία! Μάλιστα, αυτό που μένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου από τον Ισπανό άσο και η επίσημη ανακοίνωση από τους «πολίτες».
Ο Νολμπέρτο Σολάνο ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν 2010-2011
Μέσα στο Σαββατοκύριακο η διοίκηση της Χαλ θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα ανακοινώσει το όνομα το πρωί της Δευτέρας
Ο αθλητικός διευθυντής της Κάρντιφ, Στιβ Μπόρλεϊ δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες του για την απόκτηση του Κρεγκ Μπέλαμι, αν και γνωρίζει ότι οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι στον πάγκο του Άνφιλντ την επόμενη σεζόν θα βρισκόταν ένας εκ των Ρόι Χότζον και Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξαφνικά στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Φρανκ Ράικαρντ σύμφωνα με δημοσίευμα του «Skysports».