«Κλείνει» δίδυμο μέχρι το Σαββατοκύριακο
Μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο θέλουν να έχουν ολοκληρώσει την απόκτηση του Άαρον Μακλιν από την Πίτερμπρο, οι άνθρωποι της Χαλ, ωστόσο, θέλουν να περιμένουν και την περίπτωση του Μάτ Φράιατ από τη Λέστερ.
Μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο θέλουν να έχουν ολοκληρώσει την απόκτηση του Άαρον Μακλιν από την Πίτερμπρο, οι άνθρωποι της Χαλ, ωστόσο, θέλουν να περιμένουν και την περίπτωση του Μάτ Φράιατ από τη Λέστερ.
Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προ των πυλών, «φουντώνουν» πάλι τα σενάρια επιστροφής του Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα. Ο βρετανικός Τύπος επικαλείται και το γεγονός πως στους «μπλαουγκράνα» κρατούν… φυλαγμένη τη φανέλα με το No.4!
Η Γουίγκαν δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του Τσαρλς Ν' Ζόγκμπια και ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει ο παίκτης στους «λάκτικς».
Επηρεασμένος θετικά στην ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, δηλώνει ο Θίο Γουόλκοτ. Ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ, τόνισε πως το διάστημα που ο «Μπεκς» προπονούταν με τους «κανονιέρηδες», αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και επιρροής με αποτέλεσμα, πλέον, να τον θεωρεί ποδοσφαιρικό πρότυπο.
Οργισμένος για την τελική ισοπαλία (1-1) στο «Σεντ Άντριους» με τη Μπέρμιγχαμ, εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός τα έβαλε με τη διαιτησία, υποστηρίζοντας πως το γκολ του Μπόιερ στο 90ο λεπτό έχει προέλθει από διπλή παράβαση.
Ευτυχισμένος που στα 18 του χρόνια βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Αλσατού τεχνικού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», ο Τζακ Γουίλσιρ. Ο νεαρός Άγγλος υποστήριξε πως πάντα ήταν αισιόδοξος για την πορεία της καριέρας του, βάσει της δουλειάς που έχει κάνει.
Εκνευρισμένος, αλλά περισσότερο ενοχλημένος από την κίνηση του αμυντικού της ομάδας, Χοσέ Ενρίκε, να αναρτήσει στον λογαριασμό του στο «twitter» μήνυμα στο οποίο αποκάλυπτε πως τίθεται εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», εμφανίστηκε ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.
«Ψυχρός» επαγγελματίας δηλώνει ο Μάριο Μπαλοτέλι με αφορμή το γεγονός πως δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα το χατ – τρικ που πέτυχε στη νίκη (4-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άστον Βίλα, το βράδυ της Τρίτης. Ο Ιταλός φορ υποστήριξε πως κάνει απλώς τη δουλειά του και είναι χαρούμενος πάντοτε όταν σκοράρει, ασχέτως αν δεν χαμογελάει.
Προς υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι έσπευσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αμέσως μετά την ευρεία (4-0) νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άστον Βίλα. Ο Ιταλός επιθετικός φερόταν να είναι δυσαρεστημένος στην Αγγλία και να αναζητεί τον τρόπο επιστροφής στην πατρίδα του, ωστόσο ο τεχνικός των «πολιτών» τόνισε πως ο παίκτης είναι ευτυχισμένος.
Τον δανεισμό του αμυντικού της Έξετερ, Τζο Χιθ παρέτεινε για ακόμη έναν μήνα η Χέρφορντ, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη.