«Ταβάνι» τα 3 εκατ. για Τζερόμ
Καμία διάθεση να αυξήσει την προσφορά των 3 εκατ. λιρών που έχει καταθέσει στην Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Κάμερον Τζερόμ δεν έχει η Φούλαμ, σύμφωνα με πηγές του «SkySports».
Καμία διάθεση να αυξήσει την προσφορά των 3 εκατ. λιρών που έχει καταθέσει στην Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Κάμερον Τζερόμ δεν έχει η Φούλαμ, σύμφωνα με πηγές του «SkySports».
Τη στιγμή που η μετακίνηση του Γουέσλι Σνάιντερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει απλά θέμα χρόνου, οι άνθρωποι της Ίντερ δίνουν νέες προεκτάσεις στην υπόθεση, τονίζοντας πως ο Ολλανδός δεν πρόκειται να αποχωρήσει.
Μπορεί η Νιούκαστλ να τον έβαλε στο ψυγείο, μπορεί ο ίδιος να δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι θέλει να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, τα τελευταία του …γραπτά όμως περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ο Τζόι Μπάρτον γράφει στο twitter ότι δεν αποκλείεται να παραμείνει στις «καρακάξες»!
Παρελθόν αποτελεί ο Λουίς Μπόα Μόρτε από τη Γουέστ Χαμ, αφού ο Πορτογάλος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους και αναζητά, ήδη, νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Την αποδέσμευση του Γκόρκα Πιντάδο ανακοίνωσε η Σουόνσι, με τον Ισπανό επιθετικό να αποχωρεί από τους «κύκνους» ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.
Να μείνει στη Σάντος έως το 2014 προέτρεψε τον Νεϊμάρ ο Πελέ. Ο 70χρονος Βραζιλιάνος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο άσο, ελπίζει ότι κάποια μέρα θα γίνει σαν τον Μέσι ή …τον ίδιο, ενώ μιλά για το αν θα «πιάσει» αν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κανονικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με την Άντερλεχτ για το Ρομέλου Λουκάκου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 18χρονος στράικερ, ωστόσο, αναγνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα μετακομίσει στο Λονδίνο κα μιλά για τα λάθη που έκανε ο ίδιος!
Μπορεί οι μισές σχεδόν ομάδες της Πρέμιερ να ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, ο Τζόι Μπάρτον φαίνεται να έχει διαλέξει, όμως, που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρονος μέσος προτιμά να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, καθώς η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον ίδιο.
Η επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να απαλλαγεί από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είναι δεδομένη. Το ίδιο και αυτή της Τότεναμ να αποκτήσει επιθετικό και ειδικά τον 27χρονο Τογκολέζο. Η λύση βρέθηκε και αυτή δεν είναι άλλη από την ανταλλαγή του με τον Άαρον Λένον.
Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να μην τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ της Άρσεναλ και της Μόρκαμπ, ωστόσο έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου –και συγκεκριμένα στις κερκίδες- η ομάδα της League Two αναδεικνύεται νικήτρια.