Ζενίτ-Λίβερπουλ 2-0 (Τελικό)
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Ζενίτ στη Ρωσία, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Χουλκ (69’) και Σέμακ (72’) τα γκολ για τους Ρώσους.
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Ζενίτ στη Ρωσία, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Χουλκ (69’) και Σέμακ (72’) τα γκολ για τους Ρώσους.
Για το καλύτερο αλλά και για το… χειρότερο προετοιμάζονται οι Τομ Ινς και Στίβεν Κόλκερ, εν όψει της εκδίκασης της έφεσης που έχει καταθέσει η FA για τις τιμωρίες που επέβαλε η UEFA στους δύο ποδοσφαιριστές λόγω της συμμετοχής τους στα επεισόδια του Κρούσεβατς, τον περασμένο Οκτώβριο.
Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπλάκπουλ, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, ο Πολ Ινς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «SkySports».
Στην Αγία Πετρούπολη η Λίβερπουλ δοκιμάζεται από τη Ζενίτ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Διαβάστε τις επιλογές των Λουσιάνο Σπαλέτι και Μπρένταν Ρότζερς για την αποψινή αναμέτρηση. Σέντρα στο «Πετρόφσκι» στις 19:00.
Εκεί όπου «έφτιαξε» το όνομά του, αγάπησε τον κόσμο και αγαπήθηκε όσο λίγοι, θέλει να επιστρέψει ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος επιθετικός, εξέφρασε τη σφοδρή του επιθυμία για να αποτελέσει ξανά μέλος της Άρσεναλ, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση, αρκεί να είναι κοντά στον σύλλογο.
Για ορισμένους είναι μια χαζή γιορτή, ενώ για κάποιους άλλους μια – ακόμα – ευκαιρία για να περάσουν καλά με το ταίρι τους. Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου δίνει πολλές αφορμές για εορτασμούς, αλλά ο Νταβίντ Λουίζ δεν το κουνάει από το γήπεδο. Έτσι, φανέρωσε την... αγαπημένη του στο twitter.
Τις υπηρεσίες του εξτρέμ της Φούλαμ, Ράιαν Γουίλιαμς, εξασφάλισε η Τζίλιγχαμ για τις επόμενες 28 ημέρες.
Αν και σε αυτή τη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ο Σεσκ Φάμπρεγας το τολμά και δηλώνει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Άρσεναλ, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Μπαρτσελόνα.
Στο μέρος που... μισήθηκε επιστρέφει σήμερα ο Ρεμί Γκαρντ, αφού έχει αγωνιστεί στο «White Hart Lane» ως αντίπαλος της Τότεναμ με τη φανέλα της συμπολίτισσας Άρσεναλ.
Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση των Τζακ Γουίλσιρ και Λοράν Κοσιελνί περιμένει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, σε αντίθεση με τον Τόμας Βερμάελεν που θα βρίσκεται στην αποστολή.