«Μετά τους Μέσι – Ρονάλντο, ο Μπέιλ»
Ως τον πιο ενδιαφέρων παίκτη μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτήρισε τον Γκάρεθ Μπέιλ ο Λουίς Σουάρεθ, ενώ τόνισε πως θα έκανε… παπάδες στη Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον Ρονάλντο.
Ως τον πιο ενδιαφέρων παίκτη μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτήρισε τον Γκάρεθ Μπέιλ ο Λουίς Σουάρεθ, ενώ τόνισε πως θα έκανε… παπάδες στη Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον Ρονάλντο.
Τον προπονητή της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, έθεσε ως τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τα «ζαχαρωτά» στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, ο αμυντικός της ομάδας, Μαρουάν Φελαϊνί.
Να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του προσπάθησε ο προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, τονίζοντάς τους πως δεν πρέπει να αποδεχθούν τον υποβιβασμό, μέχρι αυτός οριστικοποιηθεί και βαθμολογικά.
Μπορεί ο νυν τεχνικός της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, να παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ είναι το «σπίτι» του, παρόλα αυτά τόνισε πως θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους «κόκκινους» στο μεταξύ τους παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή.
Εκτός μάχης για τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος τίθεται ο Άσλεϊ Γιανγκ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποκαλύπτει πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού του.
Αν και τα σενάρια που θέλουν τον Γουέιν Ρούνεϊ να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν «φουντώνουν» όλο και περισσότερο, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφονται και λέγονται.
Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου να συνεχίζει την καριέρα του στη Σουόνσι την επόμενη σεζόν. Αυτό αποκάλυψε ο Στιβ Κλαρκ, με τον τεχνικό της Γουέστ Μπρομ να συνεχίζει να ελπίζει πως ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει στους «baggies».
Εκνευρισμένος που έβλεπε την ομάδα του να χάνει τον τίτλο και δεν μπορούσε να βοηθήσει, μιας και ο τραυματισμός του τον είχε κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς.
Παρά το γεγονός ότι Λίβερπουλ τη φετινή χρονιά έμεινε άτιτλη και κινδυνεύει να χάσει το «τρένο» της Ευρώπης, ο αμυντικός των «κόκκινων», Χοσέ Ενρίκε, θεωρεί πως η ομάδα έχει βελτιωθεί, τονίζοντας παράλληλα πως ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Στο Λονδίνο βρέθηκε χθες ο Ρούντι Φέλερ για να διαπραγματευτεί με την Τσέλσι τη μεταγραφή του Αντρέ Σούρλε. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε όχι μόνο την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τους «μπλε», αλλά και το προχωρημένο στάδιο στο οποίο βρίσκονται αυτές.