Η νέα φανέλα της Γουλβς
Με κυρίαρχο χρώμα το χρυσό και με την επιγραφή «είμαστε λύκοι» στο πίσω μέρος, παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Γουλβς, με την οποία θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Μικ ΜακΚάρθι τη σεζόν 2011-2012!
Με κυρίαρχο χρώμα το χρυσό και με την επιγραφή «είμαστε λύκοι» στο πίσω μέρος, παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Γουλβς, με την οποία θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Μικ ΜακΚάρθι τη σεζόν 2011-2012!
Η επιστροφή του Κέβιν Ντόιλ στην αγωνιστική δράση έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα, αυξάνει αυτομάτως τις πιθανότητες της Γουλβς για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ιρλανδός επιθετικός, αν και αρχικά είχε τεθεί νοκ – άουτ από το υπόλοιπο της σεζόν, θα προλάβει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των «λύκων» στο φετινό πρωτάθλημα!
Πανευτυχής για τη νίκη (3-1) της Γουλβς επί της Γουέστ Μπρομ, που έβγαλε τους «λύκους» από την επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Μικ ΜαΚάρθι, αλλά όπως τόνισε, πρέπει να μετριάσει τη χαρά των ποδοσφαιριστών του, αφού απομένουν ακόμη δύο σημαντικά παιχνίδια.
Οι «λύκοι» του Μικ ΜακΚάρθι αισθάνονται ασφαλείς έπειτα από την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Η Γουλβς, με τη νίκη της επί της Γουέστ Μπρομ με σκορ 3-1 στο κατάμεστο «Μολινό», έφτασε τους 37 βαθμούς και αναρριχήθηκε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια της!
Η σεζόν που φτάνει στο τέλος της θα μείνει αξέχαστη στον Ματ Τζάρβις, αφού οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γουλβς ήταν τέτοιες που τον έφεραν και στα πλάνα του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας! Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος εξτρέμ, υποστήριξε ότι η χρονιά θα είναι ακόμη πιο… γλυκιά, αν οι «λύκοι» παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ!
Συνταγή… καταστροφής θα αποδειχθεί για τη Γουλβς το ενδεχόμενο να κυριαρχήσει στα αποδυτήρια της ομάδας η συζήτηση περί του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ, όπως υποστήριξε ο τεχνικός του συλλόγου, Μικ ΜακΚάρθι!
Το ήθελαν και οι δύο, όμως … βολεύτηκαν στην ισοπαλία! Μπέρμιγχαμ και Γουλβς έμειναν στο 1-1 στο «Σεντ Άντριους», με τους «λύκους» να συνεχίζουν να… αγνοούν τη νίκη στην έδρα των «μπλε» τα τελευταία 30 χρόνια και παράλληλα, να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού! Με δέκα παίκτες αγωνιζόταν από το 30ο λεπτό η ομάδα του ΜακΛις!
Νίκη με την οποία αποσπάστηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποφεύγει παντελώς τα σενάρια υποβιβασμού, πέτυχε η Στόουκ, κόντρα στη Γουλβς! Οι «πότερς» επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0 και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, έδειξαν ότι θέλουν να είναι… «σαλονάτοι» και του χρόνου!
Ματς για λίγους και… σκληρούς. Οι δύο ομάδες, που στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για το βίαιο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών τους, κοντράρονται στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, προς αποφυγή του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ!
Μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Κέβιν Ντόιλ. Ο επιθετικός της Γουλβς, τραυματίστηκε πριν από δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη για να αναρρώσει.