Το πιστεύει ο Μίντο
Ο Αιγύπτιος στράικερ Μίντο, πιστεύει ότι η Γουέστ Χαμ θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Στόουκ το Σάββατο.
Ο Αιγύπτιος στράικερ Μίντο, πιστεύει ότι η Γουέστ Χαμ θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Στόουκ το Σάββατο.
Ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ, στήριξε τον Τζιανφράνκο Τζόλα, επιμένοντας ότι η διοίκηση δεν ψάχνει τρόπο να οδηγήσει σε παραίτηση τον Ιταλό προπονητή.
Ύστερα από την σκληρή κριτική που άσκησε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Ντέιβιντ Σάλιβαν, εξαιτίας της βαριάς ήττας εντός έδρας με 3-1 από την Γουλβς την περασμένη Τρίτη, ο Μάθιου Άπσον υποστήριξε τον Τζιανφράνκο Τζόλα, προπονητή των "σφυριών".
Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως οδεύει η Γουέστ Χαμ, μετά και την τελευταία έντος έδρας ήττα από τη Γουλβς, που έφερε την γκρίνια στο στρατόπεδο του Τζιαφράνκο Τζόλα. «Θα μείνουμε στην κατηγορία» είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν.
Η ήττα από τη Γουβς έφερε τη Γουέστ Χαμ πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και τον Κάρλτον Κόουλ στα χέρια με οπαδό της ομάδας
Η Γούλβς πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Πάρκ» και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ που μπαίνει πλέον σε περιπέτειες.
Έκκληση προς όλους κάνει ο Σκοτ Πάρκερ της Γουέστ Χαμ για συγκέντρωση και συσπείρωση, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Τζιανφράνκο Τζόλα, ετοιμάζει την ομάδα του για τρία παιχνίδια σε διάστημα 7 ημερών, με πρώτη την εξαιρετικής δυσκολίας αποστολή στο "Έμιρεϊτς" όπου θα αντιμετωπίσουν τη διεκδικήτρια του τίτλου, Άρσεναλ το Σάββατο (20/3).