Ελπίζουν για Φλέτσερ στη Γουέστ Χαμ
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και στη Γουέστ Χαμ πιστεύουν πως η περίπτωση του Ντάρεν Φλέτσερ δεν έχει χαθεί, κυνηγώντας την απόκτησή του μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και στη Γουέστ Χαμ πιστεύουν πως η περίπτωση του Ντάρεν Φλέτσερ δεν έχει χαθεί, κυνηγώντας την απόκτησή του μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Στη Ρώμη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ανακοινωθεί από τη Λάτσιο, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (28/1), ο Ράβελ Μόρισον.
Το τελευταίο επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ράβελ Μόρισον θα παιχτεί την Τετάρτη (28/1). Ο νεαρός μέσος θα μεταβεί στη Ρώμη για να έχει τις τελικές επαφές με τη Λάτσιο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ακόμα ένα βήμα προς τη Γουέστ Χαμ έκανε απόψε ο Ντάρεν Φλέτσερ που έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας Νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι με την αντίστοιχη της Λίβερπουλ!
Άγνοια σχετικά με το αν ο Ντάρεν Φλέτσερ επιλέξει τελικά τη Γουέστ Χαμ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, δήλωσε ο τεχνικός των «σφυριών, Σαμ Άλαρνταϊς.
Η λύση ήρθε από τον πάγκο. Ο Ντιαφρά Σακό έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και με δικό του γκολ στο 81’ χάρισε στη Γουέστ Χαμ τη νίκη- πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας σε βάρος της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-0!
Ακόμα δεν έχει πάρει την τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ντάρεν Φλέτσερ, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Σε προφορική συμφωνία με τη Λάτσιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Γουέστ Χαμ, ήρθε ο Ράβελ Μόρισον, όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports».
Στην απόκτηση του Ντάρεν Φλέτσερ θέλει να προχωρήσει η Γουέστ Χαμ.
Αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει τα δικαιώματα του Καρλ Τζένκινσον εμφανίζεται η Γουέστ Χαμ!