Πλησιάζει σε Μι η Μπέρνλι
Παίκτης της Μπέρνλι πρέπει να θεωρείται ο Μπεν Μι, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να τα έχει βρει, σχεδόν σε όλα, με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.
Παίκτης της Μπέρνλι πρέπει να θεωρείται ο Μπεν Μι, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να τα έχει βρει, σχεδόν σε όλα, με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 3-2 της συμπολίτισσας Σίτι και εξασφάλισε την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Το england365.gr σας μετέφερε live τις εξελίξεις από το μεγάλο ντέρμπι.
Την επιστροφή του Πολ Σκόουλς στην ενεργό δράση ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 38χρονος μέσος είχε αποσυρθεί από τα γήπεδα το καλοκαίρι του 2011, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον περιλαμβάνει στην αποστολή της αναμέτρησης με τη συμπολίτισσα Σίτι, για το Κύπελλο Αγγλίας!
Στις περιορισμένες επιλογές του ρόστερ της ΚΠΡ στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την ΜΚ Ντονς ο Νιλ Γουόρνοκ, με τον τεχνικό των «Ρέιντζερς» να αποκαλύπτει πως η ομάδα του θα κινηθεί αρκετά έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Λίβερπουλ να κινείται για την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ έβαλε ο Άλεξ ΜακΛις. Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, αποκαλύπτει ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Κένι Νταλγκλίς, ο προπονητής των «κόκκινων» ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Άγγλο στράικερ.
Νέα, βελτιωμένη πρόταση στη Χαλ, κατέθεσε σύμφωνα με το Skysports η Λέστερ, για να κάνει δικό της τον Κάμερον Στιούαρτ.
Το ενδιαφέρον της Τότεναμ για την απόκτηση του αμυντικού της Μπλάκμπερν, Κρις Σαμπά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Χάρι Ρέντναπ.
Ένα χρόνο συμπληρώνει ο Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της Λίβερπουλ και το www.england365.gr σας θυμίζει τις ημερομηνίες που σημάδεψαν τις 365 ημέρες του Σκωτσέζου τεχνικού στο «Άνφιλντ». Θυμηθείτε τις μεταγραφικές επιλογές, τις μεγάλες προσδοκίες, χρηματικά ποσά και σημεία-σταθμούς.
Το μίσος… ξαναζωντανεύει! Για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο, με αφορμή την κόντρα της Γιουνάιτεντ και της Σίτι στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι δύο «μονομάχοι» θέλουν σαν… τρελοί το «εισιτήριο» και το england365 θυμάται τις εφτά φορές που οι δύο ομάδες, τέθηκαν αντιμέτωπες στο θεσμό.
Ισόβιος αναμένεται να είναι ο αποκλεισμός από το «Άνφιλντ» των ενόχων για τη ρατσιστική επίθεση στον Τομ Αντεγιέμι, με τη Λίβερπουλ να είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στη μάχη της κατά των φαινομένων ξενοφοβίας. Σύλληψη ενός υπόπτου για το περιστατικό της Παρασκευής.