Ενάμιση μήνα εκτός ο Λαμέλα
Πλήγμα… δεν αποτελεί για τον Τιμ Σέργουντ, αλλά ο Ερίκ Λαμέλα θα χρειαστεί να μείνει άλλον ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, με πρόβλημα στη μέση.
Πλήγμα… δεν αποτελεί για τον Τιμ Σέργουντ, αλλά ο Ερίκ Λαμέλα θα χρειαστεί να μείνει άλλον ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, με πρόβλημα στη μέση.
Τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα… Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ξεκαθάρισε ότι το ποδοσφαιρικό του μέλλον συμβαδίζει με εκείνο της Νάπολι, επομένως οποιοδήποτε σενάριο για πρόθεση της Τσέλσι να τον πάρει στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, παύει να ισχύει!
Μετά το Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ, αναβλήθηκε και το Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά και κατάρρευσης κτιρίου σε δρόμο κοντά στο «Γκούντισον Παρκ». με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα ασφαλείας των οπαδών.
Με τους Γκιμπς και Ροσίτσκι στο αρχικό της σχήμα, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς», στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Βασικός ο Κλέβερλι για τους «κόκκινους διαβόλους», στην αποστολή ο Φελαϊνί.
Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σάντερλαντ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που έχουν επηρεάσει και τον αγωνιστικό χώρο του «Etihad».
Σε σχέση βρίσκεται απ’ το καλοκαίρι ο Άντι Κάρολ της Γουέστ Χαμ με την πρώην συμμετέχουσα ριάλιτι σόου, Μπίλι Μούκλοου.
Πόσο… trollάρισμα να αντέξει ο άνθρωπος! Ο Τομ Κλέβερλι είδε και απόειδε με τα επικριτικά μηνύματα που του έστελναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποφάσισε να «κλείσει» τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!
Στην Πρέμιερ Λιγκ «στέλνει» τον μέσο της Πόρτο, Φερνάντο, ο ατζέντης του, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η μόνη ομάδα από το Νησί που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά του.
Στον δανεισμό του τερματοφύλακα Τομάς Μεχίας Οσόριο από την Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει η Μίντλεσμπρο, στον οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο η σχέση του Αΐτορ Καράνκα με τον ισπανικό σύλλογο.
Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να καλέσει ξανά τον Τζον Τέρι στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Ρόι Χότζον.