Πήρε τον Τσαν η Λίβερπουλ!
Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Εμρέ Τσαν, με την «Bild» να αναφέρει πως ο «κόκκινοι» κάλυψαν την ρήτρα αποδέσμευσής του.
Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Εμρέ Τσαν, με την «Bild» να αναφέρει πως ο «κόκκινοι» κάλυψαν την ρήτρα αποδέσμευσής του.
Στους δρόμους του Λονδίνου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του FA Cup με τον κόσμο της.
Τα εννιά χρόνια φαγούρας του Αρσέν Βενγκέρ και της Άρσεναλ πήραν τέλος με έναν τρόπο που ακόμα και σεναριογράφοι δεν θα μπορούσαν να αποτυπώσουν καλύτερα σε ταινία ου Χόλιγουντ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Μετά τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η 3η ομάδα από την Αγγλία, η οποία μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπακαρί Σανιά.
Στην Τσέλσι δεν χρονοτριβούν. Θέλουν να «κλείσουν» τον Τζον Στόουνς πριν την έναρξη του Μουντιάλ και για αυτό, σύμφωνα με τη «Sunday People», σκοπεύουν άμεσα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Έβερτον.
Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός, ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Χαλ, απάντησε θετικά σε ερώτηση για την παραμονή του στην ομάδα.
Δεν το βάζει κάτω, παρά την άσχημη φετινή σεζόν, ο Τζόζι Άλτιντορ. Ο Αμερικανός επιθετικός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Σάντερλαντ.
Απολύτως ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα και την διάθεση των παικτών της Άρσεναλ έμεινε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για παραμονή στον σύλλογο.
Άρσεναλ και Χαλ πάνε στην παράταση, με το ματς στην κανονική διάρκεια να τελειώνει με σκορ 2-2. Με τέρμα του Κοσιελνί στο 71ο λεπτό, η Αρσεναλ ισοφάρισε σε 2-2 την Χαλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Επαναφορά για τους «κανονιέρηδες», οι οποιοι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Τσέστερ (4') και Ντέιβις (9') ενώ είχε μειώσει ο Ροσίτσκι .
Στην επιβεβαίωση των ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Τομ Ινς προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πιέρο Αουζίλιο.