Το 0-0 ότι ακριβώς άξιζαν
Μπέρνλι και Σάντερλαντ ταλαιπώρησαν αρκετά την μπάλα και χωρίς να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, έμειναν στο 0-0 στο «Ταρφ Μουρ».
Μπέρνλι και Σάντερλαντ ταλαιπώρησαν αρκετά την μπάλα και χωρίς να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, έμειναν στο 0-0 στο «Ταρφ Μουρ».
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τους οπαδούς της Νιούκαστλ κατά του Άλαν Πάρντιου, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Νιούκαστλ με τη Χαλ στο «St. James' Park».
Τιμωρια τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 50.000 λιρών επέβαλε η FA στον Μπενουά Άσου – Εκοτό για την... επιβράβευση προς τον Νικολά Ανελκά, όταν ο τελευταίος είχε πανηγυρίσει με αντισημιτικό χαιρετισμό σε ματς της Γουέστ Μπρομ, τον Δεκέμβριο του 2013.
Έγινε κι αυτό! Ο Τζέιμς Μίλνερ, εδώ και δύο χρόνια κάνει μαθήματα ισπανικών στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να μπορεί να συνεννοείται πιο εύκολα και πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο με τους Ίβηρες συμπαίκτες του!
Νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό από την Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει τον ερχόμενο Γενάρη η Άρσεναλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Daily Mirror».
Η ΚΠΡ ήταν μεν ανώτερη, ωστόσο η Στόουκ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Λόφτους Ρόουντ». Κατάφεραν και ισοφάρισαν οι Ρέιντζερς με τον Κόκερ στο 42'.
Την προσπάθεια της Νιούκαστλ να πουλήσει τον Χατέμ Μπεν Αρφά στην Κρίσταλ Πάλας, πριν τελικά τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Χαλ, αποκάλυψε η «Equipe».
«Παράδειγμα προς μίμηση» χαρακτήρισε τον Χάρη Μαυρία ο προπονητής του στη Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ, ο οποίος ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού του Έλληνα διεθνή.
Χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα τους θα αναμετρηθούν στο «Loftus Road» οι ΚΠΡ και Στόουκ, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Με σκληρή δουλειά, ο Μπρένταν Ρότζερς πιστεύει πως η Λίβερπουλ θα αποκτήσει το πρόσωπο που είχε την περυσινή σεζόν, σημειώνοντας πως για να γίνει αυτό χρειάζεται υπομονή και επιμονή.