Προπονούνται... σκληρά στην Σαουθάμπτον (video)
Ο ένας πάνω από τον άλλο πηδούσαν οι ποδοσφαιριστές της Σαουθάμπτον στην προπόνηση της Τετάρτης (25/2)...
Ο ένας πάνω από τον άλλο πηδούσαν οι ποδοσφαιριστές της Σαουθάμπτον στην προπόνηση της Τετάρτης (25/2)...
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι εφτά οπαδοί της Τσέλσι που φέρονται να είναι ύποπτοι για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον σταθμό St. Pancras στο Λονδίνο, μια μέρα μετά το παιχνίδι των «μπλε» με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σκέψεις ώστε να προτείνουν στον Πολ Σκόουλς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του Όλνταμ, κάνουν στον σύλλογο της LeagueOne, με τον Λι Τζόνσον να βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στη Μπάρνσλεϊ.
Στην αποκάλυψη ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε επαφές με τον Γιοάν Γκουρκίφ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει η συνεργασία του Γάλλου με τη Λυών, προέβη ο μάνατζερ του παίκτη, Ντιντιέ Πουλμέρ!
Ένα πολύ σκληρό τάκλιν ενός παίκτη της Κ-21 της Μπρίστολ Σίτι στον Σάντρο της ΚΠΡ, έκανε τον Βραζιλιάνο έξω φρενών, σε σημείο που επιχείρησε κίνηση αγώνα... κατς στον αντίπαλό του!
Για πρώτη φορά έπειτα από 30 και πλέον χρόνια, οι πύλες του Σάνκλι στο «Άνφιλντ» με την επιγραφή «You'll never walk alone», αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται στην ιστορική έδρα της Λίβερπουλ για την αύξηση της χωρητικότητας.
Άκρως «καυστικός» ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρούιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Βόλφσμπουργκ στην «Bild». Ο Βέλγος άσος χαρακτήρισε «λάθος» την επιλογή του να μεταγραφεί στην Τσέλσι το 2012, ενώ τόνισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν του εξήγησε ποτέ γιατί δεν έπαιξε στην ομάδα.
Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο το πέρασε το μήνυμα. Θέλει άπαντες στην Τότεναμ να δουν τη ρεβάνς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Φιορεντίνα, ακριβώς όπως και τον τελικό του Λιγκ Καπ, την προσεχή Κυριακή, απέναντι στην Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ».
Την ώρα που όλες οι πλευρές επιθυμούν στο τέλος της σεζόν τη μετακίνηση του Άαρον Λένον στην Έβερτον με κανονική μεταγραφή, αυτή, είναι πολύ πιθανό να «ναυαγήσει», λόγω των αξιώσεων που φέρεται να έχει η Τότεναμ (κοντά στα 7 εκ. λίρες).
Σε αντίθεση με την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι είδε τα χρήματα να αποδίδουν μόνο εντός συνόρων. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Λονδρέζων από τη μέρα που ανέλαβε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι «πολίτες» έγιναν δύναμη εντός συνόρων αλλά εκτός αυτών, αδυνατούν να υπερβούν τα όρια. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης.