«Εμφύλιος» για Μπονούτσι
Τουλάχιστον τρεις μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Stampa».
Τουλάχιστον τρεις μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Stampa».
Ο Τζέιμι Βάρντι μπορεί να μην απάντησε στην προσφορά που του έγινε από την Άρσεναλ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως βλέπει αρνητικά το θέμα, με τον βρετανικό Τύπο να αναφέρει πως ο Άγγλος στράικερ απλώς θα πάρει την οριστική του απόφαση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής στο Euro.
Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε Έβερτον και Σαουθάμπτον για να αποτελέσει ο Ρόναλντ Κούμαν προπονητής των «ζαχαρωτών» σύμφωνα με εκπρόσωπό τους.
Σε συμφωνία με την Σαουθάμπτον για να κάνει δικό της τον Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως ήρθε η Έβερτον, που δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και εντός της ημέρας τον Ολλανδό κόουτς.
Παρά τα όσα γράφτηκαν για μία κίνηση της Άρσεναλ για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, η «Mirror» αναφέρει ότι ο Αλγερινός δεν αποτελεί μεταγραφικός στόχος των «κανονιέρηδων».
Στο Μάντσεστερ, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται ο Ερίκ Μπαϊγί!
Για τη διαθεσιμότητα του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Νορμπέρτο Νέτο, ρώτησε η Έβερτον, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport».
Την ευκαιρία να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να δώσει στον Άντρος Τάουνσεντ η Κρίσταλ Πάλας.
Επιστρεφοντας στην Πρεμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον αντιμετωπιζόταν το καλοκαίρι του 2012 ως μία από τις πιο πιθανές ομάδες για υποβιβασμό. Τέσσερα χρόνια μετά, με σταθερές πορείες και μία θέση πια στην πρώτη εξάδα, ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα και να απαιτήσει το κάτι παραπάνω. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γουέστ Μπρομ εξέφρασε ο Ρίκι Λάμπερτ, ο οποίος όμως δεν θα έλεγε «όχι» στον δανεισμό του σε κάποια άλλη ομάδα.