Ευχάριστα τα νέα για Μπεγερίν στην Άρσεναλ
Νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τρέξιμο ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.
Νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τρέξιμο ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.
Σε ιταλικά «χέρια» αναμένεται να παραμείνει η Λιντς Γιουνάιτεντ, ακόμα και σε πιθανή πώληση του πλήρους πακέτου των μετοχών από το νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάσιμο Τσελίνο, καθώς υποψήφιος αγοραστής της ομάδας είναι ο συμπατριώτης του Τσελίνο, Αντρέα Ραντριτσάνι.
Την επιθυμία του να αγωνίζεται για λίγα ακόμα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, έστω και αν αυτό συμβεί μακριά όχι μόνο από την ομάδα του, την Τσέλσι, αλλά και από το αγγλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε σε βρετανικό Μέσο ο αρχηγός των «μπλε», Τζον Τέρι.
Σε συζητήσεις με τον Ρόμπι Νίλσον της Χαρτς αναμένεται να μπει η ΜΚ Ντονς, ώστε να διαπραγματευτούν μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Κόνορ Γουίκαμ, ο οποίος θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χαλ βρίσκεται ο Ρενάτο Σάντος.
Με τον Άλαν Πάρντιου να βρίσκεται υπό πίεση στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, θεωρείται από τα βρετανικά Μέσα το φαβορί για τη διαδοχή του!
Η απουσία του Κουτίνιο απο τα παιχνίδια της Λίβερπουλ μέχρι τη καινούργια χρονιά θα ειναι ενα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα του Κλοπ, γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που εξηγεί πως περισσότερο απο αγωνιστικό ειναι ψυχολογικό το πρόβλημα για μία ομάδα που έχει συνηθίσει στα δύσκολα να "βλέπει" προς το πρόσωπο του μικροσκοπικού Βραζιλιανου!
Το γεγονός ότι ως μέλος της Λίβερπουλ οφείλει κάποιος να επιδιώκει την κατάκτηση όλων των τίτλων που τίθενται από διεκδίκηση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο τερματοφύλακας των «κόκκινων», Σιμόν Μινιολέ, εν όψει της σημερινής (29/11) εντός έδρας αναμέτρησης για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Λιντς.
Επέστρεψε από τρίμηνη απουσία μόλις πριν από δέκα μέρες, ωστόσο, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ντιαφρά Σακό που ενδέχεται να χρειαστεί να μείνει στα πιτς γι' ακόμα έναν μήνα μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Ολντ Τράφορντ.