Με την πλάτη στον τοίχο ο Πάρντιου
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου.
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου.
Η Γουίγκαν αντιμετωπίζει απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας και το england365 αναζήτησε την πορεία όλων των πρωταγωνιστών των «λάτικς», που είχαν πάρει μέρος στον τελικό του 2013. Τότε που το αουτσάιντερ «ξέρανε» τους «πολίτες» και κατέκτησε το μοναδικό τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.
Στην αποκάλυψη πως η Γουίγκαν τον είχε απορρίψει ως ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Δεν έκανε παράπονα μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 απέναντι στην Ρότσντεϊλ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, λέγοντας πως η αντίπαλος άξιζε την δεύτερη ευκαιρία του επαναληπτικού.
«Συγγνώμη» για την εικόνα την οποία είδαν οι τηλεθεατές στο ματς Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ακυρωθέν γκολ του Χουάν Μάτα, κατά το οποίο οι γραμμές ήταν σαν να είχαν τραβηχτεί με το χέρι, ζήτησε η εταιρεία Hawkeye.
Ο άνθρωπος που είχε ανάψει μεγάλες φωτιές στον ημιτελικό του Champions League το 2009 ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, ο πρώην διαιτητής Τομ Χένινγκ Όβρεμπρο, μίλησε λίγο πριν τη νέα συνάντηση των ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην «Marca», φανερώνοντας πως η διαιτητική τετράδα έπρεπε να αλλάξει ξενοδοχείο για να γλιτώσει το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους οπαδούς των «μπλε».
Ο Πολ Σκόουλς αποκάλυψε την ιστορία που εκτυλίχθηκε γύρω από την απόφαση που πήρε να επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2012 και ανέφερε πως ακόμα και τα παπούτσια του, τα πήρε μόνος από κατάστημα αθλητικών ειδών, ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα! Οι συμπαίκτες του, το έμαθαν... στ' αποδυτήρια, πριν το ντέρμπι με τη Σίτι!
Κάθε φόβος για το παιχνίδι της Τότεναμ στο γήπεδο της Ρότσντεϊλ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επιβεβαιώθηκε! Η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας της League One πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στις καθυστερήσεις, με το τελικό 2-2 να στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο «Γούμπλεϊ».
Δεν θα την βγάλει φθηνά η Μάντσεστερ Σίτι εφόσον θέλει να αποκτήσει τον Γιούλιαν Βάιγκλ, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον κοστολογεί γύρω στα 40 εκατομμύρια λίρες.
Τον Τσουνέιτ Τσακίρ όρισε η UEFA να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την ερχόμενη Τρίτη (20/2).