Απόλαυσε την πρόκριση και ο Σερ Άλεξ (pics)
Με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση παρακολούθησε και διασκέδασε με την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση παρακολούθησε και διασκέδασε με την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ασίστ, γκολ, πρόκριση. Ο Πολ Πογκμπά πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της παρουσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας κι όχι μόνο, αφού το τελευταίο δίμηνο έχει παρουσιάσει έναν εαυτό... διαφορετικό. Είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια!
Η Λίβερπουλ αφήνει στην άκρη τις ανησυχίες της για την κατάσταση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και ετοιμάζεται να τιμήσει τη σπουδαία ιστορία της στα ευρωπαϊκά ύδατα, φιλοξενώντας απόψε τη Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο τους ματς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το έκανε και αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φτάνοντας σε επίδοση που όμοιά της μονάχα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πετύχει σε ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου!
Το «Άνφιλντ» θα βάλει τους προβολείς σε λειτουργία γι' ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, απόψε, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, με τη φωτογραφία που «ανέβηκε» στα social media της Λίβερπουλ να είναι πανέμορφη...
Έντονες αποδοκιμασίες και στο ημίχρονο και στη λήξη της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους οπαδούς της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που τα βάζουν με τον Μαουρίτσιο Σάρι και φωνάζουν «f*ck Sarriball»!
Οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ δεν έκλεισαν ραντεβού για τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας... Κόντρα στη Γουλβς η Γιουνάιτεντ μετά τον θρίαμβο επί της Τσέλσι, απέναντι στη Σουόνσι η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας της κατόχου του τροπαίου, Τσέλσι, με σκορ 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Ερέρα και Πογκμπά τα γκολ, αντέδρασε μετά την ήττα από την Παρί η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προβληματική εικόνα και πολλά λάθη από τους «μπλε» που δεν μπορούν να συνέλθουν... Λάθος του VAR στο πέναλτι που ζήτησαν οι Λονδρέζοι στο 65'.
Με τα γκολ των Ερέρα και Πογκμπά στο 31' και το 45', η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Τσέλσι.
Άφθονο γέλιο μοίρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ λίγο πριν από τη σέντρα του Τσέλσι -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. 21:30 – Ώρα Ελλάδος) για τον 5ο γύρο του FA Cup.