Χάνει το ματς με το Μαυροβούνιο ο Ντάιερ
Εκτός πλάνων για το ταξίδι της Αγγλίας στην Ποντγκόριτσα θα μείνει ο Έρικ Ντάιερ, λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο 5-0 επί της Τσεχίας στο «Γουέμπλεϊ».
Εκτός πλάνων για το ταξίδι της Αγγλίας στην Ποντγκόριτσα θα μείνει ο Έρικ Ντάιερ, λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο 5-0 επί της Τσεχίας στο «Γουέμπλεϊ».
Σε διαδικασία συζήτησης και διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο φαίνεται πως έχει μπει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανθρώπους της ομάδας να έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του νεαρού Άγγλου.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ξέχασε τον μικρό του φίλο, Νταμάρι Ντόουκινς, αφιερώνοντας ένα από τα γκολ που πέτυχε στην ευρεία νίκη (5-0) της Αγγλίας επί της Τσεχίας στο «Γουέμπλεϊ», στη μνήμη του 13χρονου που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο...
Ο Ούγκο Γιορίς δεν μάσησε τα λόγια του. Μπορεί όπως παραδέχτηκε να βλέπει βελτίωση στην Τότεναμ, όμως επεσήμανε πως όσο η ομάδα δεν κατακτά κάποιον τίτλο τόσο πιο μεγάλο γίνεται το ρίσκο να αποχωρήσουν τα πρωτοκλασάτα ονόματά της.
Η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, από την οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ήταν ο μεγάλος στόχος του Τσενκ Τοσούν που όμως δεν υλοποίησε!
Είναι από τις στιγμές που απλά τις… χαζεύεις! Ο Πολ Πογκμπά έβγαλε μια «άρρωστη» ασίστ κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Γαλλίας με τη Μολδαβία (4-1) για τα προκριματικά του Euro 2020 και το Twitter πήρε… φωτιά!
Εδώ δεν μιλάμε για επίδοση ή κάποιο άλλο ρεκόρ, αλλά για ξεκάθαρα ιστορικό γεγονός. Ο Χάντσον- Οντόι έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ- σε επίσημο ματς- τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.
Ιδανικά συνεχίζει να κυλά ο Μάρτιος για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Το χατ-τρικ που σημείωσε χθες με την εθνική Αγγλίας επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ του έδωσε τη δυνατότητα να επαναλάβει μια… ασυνήθιστη επίδοση που είχαμε να δούμε από την εποχή του σπουδαίου Άλαν Σίρερ!
Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για ρατσισμό αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου των 80s ο Πίτερ Μπίρντσλεϊ και αυτός φέρεται να είναι ο λόγος αποχώρησης του από την Νιούκαστλ. Η αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τον τιμώρησε επίσημα μετά την 14μηνη έρευνα που διεξήγαγε ο ίδιος ο σύλλογος.
Λίγες ώρες πριν κάνει πιθανώς το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας ο μέσος της Γουέστ Χαμ Ντεκλαν Ράις βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας παλιότερου post στο Instagram! Ο 20χρονος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Εθνικη της Δημοκρατιας της Ιρλανδίας τρεις φορές πριν αλλάξει επιλογή εθνικοτητας, αναγκάστηκε να απολογηθεί και να ομολογήσει πως υπήρξε αφελης έπειτα από τη δημοσιοποιηση παλαιότερης ανάρτησης όταν ήταν μόλις 15 ετών με την οποία επιδοκίμαζε τον IRA.