Μέχρι το 2021 ο Μάτιπ στη Λίβερπουλ!
Ο Ζοέλ Μάτιπ θα παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 στη Λίβερπουλ, αφού, η ομάδα ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιο του παίκτη!
Ο Ζοέλ Μάτιπ θα παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 στη Λίβερπουλ, αφού, η ομάδα ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιο του παίκτη!
Από τον μακρινό Δεκέμβρη του 2004 είχε ξεκινήσει η μεγάλη κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ – φτάνοντας να πιαστούν στα χέρια αρκετά χρόνια αργότερα – στο «Χάιμπουρι», με την ατάκα του Αλσατού περί... ηλίθιων ανθρώπων!
Οι εκπρόσωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, Εντ Γούντγουορντ και Μπρους Μπακ, ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να εναντιωθούν στις αλλαγές που έχει προτείνει και θέλει να περάσει η ECA του Αντρέα Ανιέλι στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2024 και μετά!
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά τη Δευτέρας στο ματς του Βελγίου απέναντι στους Σκωτσέζους, είχε τρεις ασίστ σε διάστημα μισής ώρας (!), ενώ, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους «κόκκινους διαβόλους».
Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τον πρώτο σύλλογο στα χρονικά του ποδοσφαίρου που στελέχωσε το ρόστερ της εκταμιεύοντας κάτι περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο ευρώ!
Την ακριβή ημερομηνία συζήτησης της έφεσης που άσκησε κατά του μεταγραφικού εμπάργκο που της επεβλήθη από τη FIFA περιμένει να μάθει η διοίκηση της Τσέλσι.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κυλά η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου γκολκίπερ της Λίβερπουλ.
Ούτε για πλάκα δεν ήθελε να συζητήσει το ενδεχόμενο καλοκαιρινής μεταγραφής του στην Άρσεναλ ο Σάμουελ Ουμτιτί.
Αν και τυπικά του πίστωσαν δυο γκολ, κανείς από τους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου δεν θα στερήσει το χατ-τρικ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ και τα δύο κόρνερ (!) στη νίκη της Γουίκομ επί της Λίνκολν με το τελικό 3-1!
Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παρακολούθησε από κοντά αγώνα της Formula 1, αλλά... κάθε άλλο παρά σε καλό του βγήκε όταν στάθηκε για λίγο να μιλήσει σε μια ρεπόρτερ του SkySports.