Τα ίδια αποτελέσματα με Μουρίνιο φέρνει ο Σόλσκιερ (pic)
Τι άλλαξε τελικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την ημέρα που διαδέχτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
Τι άλλαξε τελικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την ημέρα που διαδέχτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Γκρέιαμ Σούνες από την εμμονή του Πολ Πογκμπά να λανσάρει νέο κούρεμα κάθε τρεις και λίγο…
Ζωηρό απ’ ότι φαίνεται είναι το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Σερζ Οριέ!
Δεν φεύγει με τίποτα! Ο Τσενκ Τοσούν αρνήθηκε την πλουσιοπάροχη πρόταση της Αλ Γκαράφα, διότι θέλει να μείνει και να παλέψει για την εδραίωσή του στην ενδεκάδα της Έβερτον!
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αυριανό (25/09) αγώνα με την Ρότσντεϊλ στο Λιγκ Καπ τέθηκε ο Πολ Πογκμπά!
Μπορεί προς το παρόν να μην έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο, όμως οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως εξετάζουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών. Στη λίστα αυτή βρίσκεται και το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι!
Με ποσό στα 627,1 εκατομμύρια λίρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στο κομμάτι των εσόδων, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!
Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πολύ καλά πόσο σοβαρά θα πρέπει να παίρνουμε τελικά το ποδόσφαιρο, μπροστά στην πραγματική ζωή. «Όταν γεννήθηκε το παιδί μου, κατάλαβα ότι η μπάλα δεν είναι ζωή και θάνατος...» είπε στο τρομερό γράμμα που έγραψε στο Players Tribune, εξηγώντας αρκετά στοιχεία της φιλοσοφίας του και των λόγων για τους οποίους χαμογελάει, ακόμα κι όταν χάνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι...
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε μια τρομερή συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοφιλές περιοδικό FourFourTwo, ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να δει τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Λίβερπουλ τη μέρα που εκείνος δεν θα ήταν πλέον ιδανικός για τη θέση που βρίσκεται τώρα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως «θα τον βοηθήσω στα πάντα, σε ό,τι μπορώ»!
Ο Βέρζιλ Φαν Ντάικ έδειξε την προτίμησή του και ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι μαζί με δυο συμπαίκτες του, στις υποψηφιότητες για το βραβείο του κορυφαίου της FIFA προτού αναδειχθεί η τελική τριάδα. Ο Κριστιάνο... δεν ψήφισε ούτε τον Ολλανδό, ούτε τον Αργεντινό! Οριακά πάνω από τον CR7 η «κολώνα» της άμυνας των Πρωταθλητών Ευρώπης.