Ο Τάουνσεντ... δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε κλαμπ! (vid)
Ο Άντρος Τάουνσεντ φανέρωσε... πόσο καλό παιδί είναι και πόσο αυστηρά αντιμετωπίζει την καριέρα του, αφού, αποκάλυψε ότι δεν έχει πάει ποτέ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!
Ο Άντρος Τάουνσεντ φανέρωσε... πόσο καλό παιδί είναι και πόσο αυστηρά αντιμετωπίζει την καριέρα του, αφού, αποκάλυψε ότι δεν έχει πάει ποτέ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να δείπνησε με τον επικεφαλής ποδοσφαίρου της Άρσεναλ, Ραούλ Σανλέχι και να συζήτησαν το ενδεχόμενο να περιμένει τη θέση στον πάγκο της ομάδας αν στραβώσουν πολύ περισσότερο τα πράγματα για τον Έμερι! «Έχουν να μιλήσουν χρόνια...» ανέφερε η τοποθέτηση της Άρσεναλ.
Η Τσέλσι πέρασε και από το «Vicarage Road» με σκορ 2-1 κόντρα στην ουραγό Γουότφορντ, βάζοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι, με τον Ζορζίνιο να πραγματοποιεί άλλη μια μεστή εμφάνιση. Ο Ιταλός έχει «μεταμορφωθεί» και οι άνθρωποι της Τσέλσι τρίβουν τα χέρια τους!
Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ, σε ηλικία μόλις 21 ετών, έγινε ο τέταρτος ταχύτερος που φτάνει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ και δεν άφησε την περίσταση να περάσει δίχως κάτι ιδιαίτερο, αφού έκανε την ασίστ στο νικητήριο γκολ απέναντι στην Άστον Βίλα.
Έτσι όπως τα έφεραν και οι ανατροπές που σημείωσαν στα παιχνίδια τους οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, κάνουν πλέον το μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής ένα ματς που θέλει να δει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Ο Γκουαρδιόλα σχολίασε τη μεγάλη ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στην Άστον Βίλα δείχνοντας πως πλέον δεν του κάνουν εντύπωση όσα πετυχαίνει η ομάδα του Κλοπ, ωστόσο, είχε να πετάξει το... καρφάκι του για τον Σαντιό Μανέ.
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ξέσπασαν στο γκολ της ανατροπής στο «Βίλα Παρκ», με τις σκηνές στις εξέδρες των φιλοξενούμενων να είναι εκπληκτικές για το 2-1 της ομάδας του Κλοπ!
Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να μιλήσει για όσα αισθάνθηκε βλέποντας τον Μανέ να σκοράρει στο 94' και να φέρνει τούμπα το ματς, σχολιάζοντας πως είναι το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο όταν η ομάδα παίρνει τη νίκη στο φινάλε με τέτοιο τρόπο...
Ο Κέπα στην τελευταία φάση του αγώνα της Τσέλσι με τη Γουότφορντ έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Φόστερ που είχε προωθηθεί και μόλις τελείωσε το ματς με το 2-1 υπέρ των «μπλε», ο πορτιέρε των «hornets» του έδωσε μια αγκαλιά αναγνωρίζοντάς του την προσπάθεια.
Ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Τσέλσι, που κέρδισε πολύ πιο άνετα την Γουότφορντ από αυτό που μπορεί να δείχνει το τελικό 2-1. Πρωταγωνιστής του ματς ο Τάμι Έιμπραχαμ με ένα γκολ και μία ασίστ, αλλά και το VAR -σε ένα ακόμη ματς της αγωνιστικής που ενισχύει την κουβέντα για την σωστή ή όχι χρήση του.