Βαθμός... made in Championship για την Ουαλία
O Τζο Μόρελ έφτιαξε, ο Κίφερ Μουρ «εκτέλεσε» και η Ουαλία πήρε τον ανέλπιστο βαθμό στην πρεμιέρα της στο φετινό Euro με την Ελβετία χάρη σε δυο ποδοσφαιριστές από την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας!
O Τζο Μόρελ έφτιαξε, ο Κίφερ Μουρ «εκτέλεσε» και η Ουαλία πήρε τον ανέλπιστο βαθμό στην πρεμιέρα της στο φετινό Euro με την Ελβετία χάρη σε δυο ποδοσφαιριστές από την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας!
Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πλέον πως είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον από το Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φτάνει έπειτα από μεγάλο… σίριαλ σε μία πρώτη συμφωνία με τα «ζαχαρωτά».
Με την ομάδα στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 6ης θέσης της Πρέμιερ, η Γουέστ Χαμ ασφαλώς δεν γινόταν να μην ανανεώσει τον Ντέιβιντ Μόγιες που πλέον δεσμεύεται με τον σύλλογο για την επόμενη τριετία.
Σπουδαία στιγμή για τους Τζόρνταν Χέντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ που έβαλαν τον τίτλο του Member of the Order of the British Empire από την Βασίλισσα για τη δράση τους υπέρ του συνανθρώπου τόσο για την στάση τους κατά του ρατσισμού, όσο και για την βοήθειά τους προς τον συνάνθρωπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» η Τσέλσι προκειμένου να ντύσει στα μπλε τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο τίθεται θέμα αν πράγματι η μεταγραφή αυτή θα βγει για τους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς στην εποχή Αμπράμοβιτς πολλοί επιθετικοί παρέλασαν από το «Stamford Bridge» έπειτα από πολυδάπανες μετακινήσεις, αλλά ελάχιστοι δικαιολόγησαν τα χρήματα που έδωσε ο Ρώσος ιδιοκτήτης.
Ο Γιούργκεν Κλοπ κοιτάζει την γερμανική αγορά και φέρεται να έχει εντοπίσει στις ικανότητες του Φλοριάν Νόιχαους τον αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ!
Κοντά στην απόκτηση του Ονανά φαίνεται να βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ευνοούνται και από τη μείωση της ποινής του παίκτη λόγω του θετικού αποτελέσματος σε ντόπινγκ τεστ.
Αβέβαιος για τον ρόλο του στο Euro φαίνεται να είναι ο Ρις Τζέιμς, καθώς έχει δοκιμαστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις στις προπονήσεις της εθνικής Αγγλίας.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, θαυμάζει όσα κάνει ο Ενγκολό Καντέ στο γήπεδο και μετά τη συνάντησή του με τους Γάλλους διεθνείς μια μέρα πριν την έναρξη του Euro, ανέφερε πως πολύ θα ήθελε να δει τον βραχύσωμο χαφ της Τσέλσι να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίσημα την κρούση της στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο, όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό...