Έξι παίκτες για την Τσέλσι
Οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Τσέλσι πιστεύουν ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πρέπει να πραγματοποιήσει 6 μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι.
Οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Τσέλσι πιστεύουν ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πρέπει να πραγματοποιήσει 6 μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι.
Παραμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην Κιντερμίνστερ οι δανεικοί Λόρι και Άτκινς.
Στη Μπράιτον θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Λι Χένρι.
Με τον αμυντικό της Μπέρνλι, Ντέιβιντ Έντγκαρ θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, η Σουόνσι, ρίχνοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή αμέσως στα βαθιά.
Τον…ύπνο τους έχουν χάσει στην Πόρτσμουθ μετά την τελευταία τιμωρία της αφαίρεσης των εννέα βαθμών από το πρωτάθλημα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με νέα ποινή.
Στα…πιτ θα μείνει για τις επόμενες έξι εβδομάδες ο Τζόλεον Λέσκοτ, αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην προπόνηση της Σίτι, κατά την προετοιμασία για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Φούλαμ.
Από τη Λατινική Αμερική φαίνεται πως ψωνίζει η Σάντερλαντ, αφού πρόκειται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Κρίστιαν Ριβέρος, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη.
Ο επιθετικός της Τσέλσι θέλει να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κίνηση από τους ιθύνοντες των «μπλε» για να συζητήσουν την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σε μία γωνία του «Ολντ Τράφορντ», την Κυριακή είχε σηκωθεί ένα πανό…You’ll never win the league, έγραφε και ήταν μία ακόμη θλιβερή υπενθύμιση προς τους φίλους της Λίβερπουλ, πως ο τελευταίος τίτλος πρωταθλήματος πήγε στην τροπαιοθήκη τους πριν δύο δεκαετίες!
Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής τη Γκρίσμπι Άσλεϊ Τσάμπερς μετά το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Μπόρνμουθ.