Τι το ‘θελες το twitter, Κόουλ ...
Το ποσό των 20.000 λιρών καλείται να καταβάλει ο Κάρλτον Κόουλ, έπειτα από απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, λόγω του… άτιμου twitter!
Το ποσό των 20.000 λιρών καλείται να καταβάλει ο Κάρλτον Κόουλ, έπειτα από απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, λόγω του… άτιμου twitter!
Απόλυτα συγκεντρωμένος στη σύντομη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και ήρεμος, αναφορικά με τη διαδοχή του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει ο Άντερς Λίντεργκαρντ.
Την περίπτωση του Ρότζερ Τζόνσον της Μπέρμιγχαμ εξετάζει η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα. Ο 27χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο.
Καμία διάθεση να βάλει τέλος στην κόντρα του με τον Γουλιάμ Γκαλάς δεν έχει ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να δώσει το χέρι του στον αμυντικό της Τότεναμ. Οι δύο Γάλλοι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ και στο παιχνίδι του πρώτο γύρου ο μέσος της Άρσεναλ είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.
Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος είναι ο Μάικλ Όουεν με τις αντιδράσεις των φίλων της Νιούκαστλ, στο παιχνίδι της Τρίτης. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τους φιλάθλους των «ανθρακωρύχων» να του κουνούν χαρτονομίσματα, αποδοκιμάζοντάς τον.
Ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα θέση βασικού στην Άρσεναλ δηλώνει ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός επιθετικός σκέφτεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τους «κανονιέρηδες» ωστόσο μετέθεσε κάθε συζήτηση για μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Η «προβληματική συμπεριφορά» είναι μέρος του χαρακτήρα του Μάριο Μπαλοτέλι, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πατρίκ Βιεϊρά. Ο 35χρονος μέσος των «πολιτών» θεωρεί πως ο Μπαλοτέλι έχει παρεξηγηθεί και ότι στην πραγματικότητα δεν είναι κακό παιδί.
Πήγε να «φουλάρει» το αυτοκίνητό του και ένιωσε τα πόδια του να του κόβονται. Όχι, ο Πίτερ Κράουτς δεν είχε διπλοπαρκάρει, απλά ο αστυνομικός που τον πλησίασε ήθελε ένα …αυτόγραφό του επιθετικού της Τότεναμ.
Σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο θα υποβληθεί το απόγευμα της Τετάρτης ο Φρέιζερ Κάμπελ της Σάντερλαντ, κάτι που θα σημάνει το τέλος της χρονιάς για τον 24χρονο, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει μέρος και της επόμενης σεζόν.
Την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών του θεωρεί αιτία για την ανάκαμψη της Άστον Βίλα ο Ζεράρ Ουγιέ. Οι "χωριάτες" έχουν συγκεντρώσει επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.