Δεν πάει Σάντερλαντ ο Σκόκο
Στοπ στις ορέξεις της Σάντερλαντ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο έβαλε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Σολντίνι.
Στοπ στις ορέξεις της Σάντερλαντ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο έβαλε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Σολντίνι.
Η επικοινωνία του με τους παίκτες είναι το μεγαλύτερο ατού του Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος άσος, θεωρεί ότι ο Πορτογάλος παραμένει ο Special One τώρα που επέστρεψε στην Τσέλσι και δήλωσε τη βεβαιότητά του για τις επιτυχίες που τον περιμένουν.
Το ποσό των 40 εκ. λιρών αναμένεται να ζητήσει η Αστον Βίλα απ' όποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Κριστιάν Μπεντεκέ. Ο Βέλγος σέντερ φορ, ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι με τους «χωριάτες» αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.
Τον Κάρλος Τέβες έχει βάλει στο στόχαστρό της η Γιουβέντους, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να λογίζεται ως η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η «γηραιά κυρία» δεν καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.
Ο Σαμ Αλαρντάις πήρε την απόφαση να προσφέρει στον Αντι Κάρολ το ποσό που ζητάει προκειμένου ο υψηλόσωμος επιθετικός να βάλει την υπογραφή του στο εξαετές συμβόλαιο που θέλει η Γουέστ Χαμ. Ο Κάρολ θα εισπράττει 100,000 λίρες την εβδομάδα ενώ οι Λονδρέζοι θα πληρώσουν και 15 εκ. λίρες στη Λίβερπουλ για την απόκτησή του.
Το ζήτησε κι έγινε! Ο Ζοσέ Μουρίνιο εισηγήθηκε την απόκτηση του Χουλκ της Ζενίτ και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς λέγεται πως έστειλε ήδη επιταγή στους συμπατριώτες του, η οποία αναγράφει το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών.
Περίπου μια εβδομάδα έχουν να μιλήσουν κατ’ ιδίαν ο προπονητής της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ και ο πρόεδρος της ομάδας, Χιου Τζένκινς! Η σχέση των δύο ανδρών έχει υποστεί ρήξη λόγω του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου, ενώ ο ατζέντης του Δανού τεχνικού έχει μπει… διαμεσολαβητής στην υπόθεση.
Με τη φανέλα της Τσέλσι θα αγωνίζεται από το φετινό καλοκαίρι, ο Αντρέ Σούρλε. Η συμφωνία ανάμεσα στους «μπλε» και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν δεδομένη, αλλά επισφραγίστηκε ανάμεσα στους Ζοσέ Μουρίνιο και Ρούντι Φέλερ, στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του Μίκαελ Μπάλακ! Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal».
Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα αποτελεί ο Φράνκο Μπαλντίνι, με τον Ιταλό να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη του αντίστοιχου πόστου στην Τότεναμ.
Την απόκτηση του Έντιν Τζέκο θα επιθυμούσε για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Νάπολι ο Ράφα Μπενίτεθ, ως αντικαταστάτη του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος, σύμφωνα με ιταλικές ιστοσελίδες, θα αποχωρήσει.