Σκοτάδι στο «Craven Cottage»! (video)
Διακοπή για δέκα λεπτά σημειώθηκε στο παιχνίδι της Φούλαμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, έσβησαν τα φώτα και το «Craven Cottage» βυθίστηκε στο σκοτάδι!
Διακοπή για δέκα λεπτά σημειώθηκε στο παιχνίδι της Φούλαμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, έσβησαν τα φώτα και το «Craven Cottage» βυθίστηκε στο σκοτάδι!
Οι Μπερντ και Ντεγιάγκα παίρνουν τις θέσεις των Σίντουελ και Μπερμπάτοφ στη Φούλαμ, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρατάσσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έξι αλλαγές σε σχέση με τη νίκη επί της Σαουθάμπτον, μεσοβδόμαδα. Βασικός ξανά ο Γιώργος Καραγκούνης.
Ένα τεράστιο βήμα στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής της πραγματοποίησε η Ρέντινγκ. Με δύο γκολ του Τζίμι Κεμπέ, η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοντ επικράτησε 2-1 της Σάντερλαντ και βρίσκεται πλέον στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Σε ένα παιχνίδι με φινάλε… θρίλερ, Γουίγκαν και Σαουθάμπτον έμειναν στο 2-2 στο «DW Stadium», με την ισοπαλία να μην «βολεύει» καμία από τις δύο ομάδες.
Βαριά άρρωστη είναι η Τσέλσι και ο Ράφα Μπενίτεθ δείχνει ότι δεν έχει το «φάρμακο» της γιατρειάς. Η Νιούκαστλ έγινε ακόμα μια ομάδα που εκμεταλλεύεται την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στους «μπλε» και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2! Δύο ανατροπές στο ματς, με την ομάδα του Πάρντιου να έχει… γαλλική συνταγή επιτυχίας.
Η Άστον Βίλα πραγματοποίησε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της φετινής σεζόν, πήρε προβάδισμα μέχρι και με δύο γκολ στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά η Έβερτον δεν είναι η ομάδα που υποτάσσεται εύκολα. Τα «ζαχαρωτά» πείσμωσαν και αρνήθηκαν την ήττα, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Το σκηνικό γνωστό στο «Emirates». Καλή και κινητική η Άρσεναλ, σφιχτή και αποτελεσματική η Στόουκ. Αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο Γερμανός επιθετικός χάρισε τη νίκη στους Λονδρέζους, με το τελικό 1-0 να αποκαθιστά τη δικαιοσύνη, με βάση την εικόνα του αγώνα.
Επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο για τον Άντι Κάρολ, επιστροφή και στα γκολ! Ο Άγγλος άσος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο 1-0 της Γουέστ Χαμ επί της Σουόνσι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, την πρώτη μετά την Πρωτοχρονιά! Ήττα μετά από ενάμιση μήνα για τους «κύκνους».
Ανεξίτηλα γραμμένο αφήνει ο Φρανκ Λάμπαρντ το όνομά του, τόσο στην ιστορία της Τσέλσι, όσο και σε αυτή της Πρέμιερ Λιγκ! Με το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ στο «St. James's Park», έγινε κάτοχος ακόμα μια πολύ σπουδαίας διάκρισης.
Ικανοποιημένος από το τελικό 0-0 στο «Λόφτους Ρόουντ» εμφανίστηκε ο Κρις Χιούτον. Ο τεχνικός της Νόριτς, δήλωσε πως η ομάδα του πήγε άξια τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την ΚΠΡ, τονίζοντας πως οτιδήποτε μπορούν να πάρουν τα «καναρίνια» μακριά από την έδρα τους, είναι θετικό.