Το Αμβούργο… παραμονεύει!
Μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει αν το Αμβούργο κάνει μια τελευταία καλή προσπάθεια για την απόκτηση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ από την Τότεναμ, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει αν το Αμβούργο κάνει μια τελευταία καλή προσπάθεια για την απόκτηση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ από την Τότεναμ, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Το προφανές, προκειμένου να προλάβει διάφορα σενάρια μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, δήλωσε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας στην Τότεναμ. Ο Πορτογάλος προπονητής, με την προσθήκη και του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο ρόστερ, τόνισε ότι η γραμμή κρούσης των «σπιρουνιών» είναι πλέον πλήρης, ρίχνοντας… «άκυρο» σε Γουίλιαν και Νταμιάο.
Μπορεί να μην είναι καθόλου εύκολη υπόθεση η απόκτηση του Ζοάο Μουτίνιο από την Τότεναμ, ωστόσο ο Αντρέ Βίλας-Μπόας συνεχίζει να πιστεύει πως μπορεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να κάνει κάτοικο Λονδίνου τον Πορτογάλο άσο. 30 εκατομμύρια λίρες ζητούν οι «δράκοι».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ από την Τότεναμ στο Αμβούργο, έστω και την τελευταία στιγμή, άφησε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας και πρώην στέλεχος της Τσέλσι Φρανκ Αρνεσεν.
Μονάχα οι υπογραφές μένει να «πέσουν» για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Τομ Χάντλστοουν από την Τότεναμ στη Στόουκ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο υψηλόσωμος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, το απόγευμα της Τετάρτης και πολύ σύντομα θα αποτελεί και επίσημα το νέο μέλος των «πότερς».
Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Τότεναμ την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Γουϊλιαμ που παίζει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ από το 2007.
Τον Μιραλέμ Πιάνιτς προσπάθησε να αποκτήσει η Τότεναμ, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μικέλε Γκερμπίνο. Η αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στην Ρόμα ύψους 15 εκ. λιρών όμως τόσο ο ιταλικός σύλλογος όσο και ο ποδοσφαιριστής απάντησαν αρνητικά.
Στην ΚΠΡ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Μάικλ Ντόουσον! Οι Ρέιντζερς ανέβασαν την προσφορά τους από τα 5,5 στα 7,5 εκατ. λίρες και η Τότεναμ είπε το «ναι» για τη μετακίνηση του παίκτη στο «Λόφτους Ρόουντ».
Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» βρίσκει τη νέα, μόνιμη, ποδοσφαιρική του στέγη, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ! Ο Τονγκολέζος επιθετικός ανήκει κι επίσημα στην Τότεναμ, η οποία, μετά τον περσινό δανεισμό του, προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 5 εκατ. λιρών.
Στην Τότεναμ ο Τομ Χάντλεστον δεν έχει θέση βασικού και πλέον η ομάδα του θα τον δώσει δανεικό, με την Στόουκ Σίτι να φαίνεται ως ο πιο πιθανός προορισμός του.