«Σπάστηκε» με Τότεναμ ο Βίλας - Μπόας!
Εκνευρισμένος από τις επαφές της Τότεναμ με τον Λοράν Μπλαν και έτοιμος να γυρίσει την πλάτη στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία των «σπιρουνιών» εμφανίζεται ο Αντρέ Βίλας – Μπόας!
Εκνευρισμένος από τις επαφές της Τότεναμ με τον Λοράν Μπλαν και έτοιμος να γυρίσει την πλάτη στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία των «σπιρουνιών» εμφανίζεται ο Αντρέ Βίλας – Μπόας!
Μπορεί ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη να συζητά ακόμα τον αποκλεισμό της Εθνικής Ολλανδίας από το Euro, αλλά ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ δεν κάθισε πολύ να το σκεφτεί και έφυγε για διακοπές.
Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο, φέρεται να επιθυμεί να αναλάβει το κοουτσάρισμα κάποιου αγγλικού συλλόγου, με την Τότεναμ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να παραχωρηθούν οι Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα τον Ντάνιελ Λίβι. Οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά ο πρόεδρος της Τότεναμ δεν είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με κανέναν την πώλησή τους.
Για δεύτερη φορά συναντήθηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας με τη διοίκηση της Τότεναμ, τουλάχιστον όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος. Οι Λονδρέζοι εξακολουθούν να αναζητούν προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Χάρι Ρέντναπ και ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει ένα από τα φαβορί.
Την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Λοράν Μπλαν στο πλαίσιο της αναζήτησης του νέου προπονητή της ομάδας έκανε η διοίκηση της Τότεναμ, το μεσημέρι της Δευτέρας!
Την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να αναλάβει ομάδα της Premier League επανέλαβε με δηλώσεις ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Μάνουελ Γκαρθία Κίλον. Μάλιστα διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι αυτός ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια, κάνοντας παράλληλα «άνοιγμα» προς την Τότεναμ.
Η αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ από την Τότεναμ κάνει αρκετά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας να σκεφτούν το μέλλον τους μακριά από τους Λονδρέζους, με πρώτο και καλύτερο τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φαίνεται να είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε άτομο του στενού του περιβάλλοντος σε αγγλική εφημερίδα!
Ασχημα νιώθει ο Φρανκ Λάμπαρντ για την απόλυση του θείου του Χάρι Ρέντναπ από την Τότεναμ, καθώς θεωρεί τον εαυτό του εν μέρει υπεύθυνο με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι!
Καμία επιρροή δεν θα έχει στην υπόθεση της απόκτησης του Γιαν Βερτόνχεν, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μετά την απομάκρυνση του Χάρι Ρέντναπ.