Ο κόσμος ψήφισε Κέιν!
Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, όπως αναδείχθηκε από το φίλαθλο κοινό, για τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, κέρδισε ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.
Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, όπως αναδείχθηκε από το φίλαθλο κοινό, για τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, κέρδισε ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.
Η Τότεναμ ενδέχεται να είναι ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του Ρος Μπάρκλεϊ, βάσει των όσων αναφέρει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος.
Σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ, η Τότεναμ πήρε τη νίκη με το ευρύ 4-1 επί της Kitchee.
Παρουσίας του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός κόουτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».
Το εγκώμιο του συμπατριώτη του και βετεράνου ποδοσφαιριστή, Μπουμ-κουν Τσα, «έπλεξε» ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ, Χέουνγκ-μιν Σον, τονίζοντας ότι θα ήταν άτοπο να συγκριθούν οι τότε επιδόσεις εκείνου με τις δικές του επί του παρόντος.
Aποφασισμένη να μην πωλήσει… «κοψοχρονιά» τον Μούσα Σισοκό στην επόμενη μεταγραφική περίοδο είναι η Τότεναμ, που θα αξιώσει τουλάχιστον 25 εκ. λίρες από τις ενδιαφερόμενες για τον εν λόγω παίκτη ομάδες.
Την ανάγκη διατήρησης του κορμού της Τότεναμ επισήμανε ο Ντέλε Άλι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η διορία μίας εβδομάδας που είχε ο Ρος Μπάρκλεϊ να απαντήσει στην πρόταση της Έβερτον για την επέκταση της συνεργασίας του ολοκληρώθηκε χθες, με τον διεθνή μέσο να είναι… εξαφανισμένος! Στη γωνία, περιμένοντας τις εξελίξεις, βρίσκεται η Τότεναμ!
Ζόρια προβλέπονται για την Τότεναμ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πριν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στο γ' γκρουπ δυναμικότητας η ομάδα του Ποκετίνο, υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στο δεύτερο...
Παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Έβερτον για τον Ντεμαράι Γκρέι της Λέστερ.