Λύθηκε η παρεξήγηση με Φαν ντερ Φάαρτ
Τα βρήκε με τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ο Χάρι Ρέντναπ στην Τότεναμ μιας και τα παράπονα που φερόταν να έχει κάνει ο Ολλανδός μέσος για τη θέση που αγωνίζεται αποδείχτηκαν ότι ήταν επινοήσεις του Τύπου.
Τα βρήκε με τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ο Χάρι Ρέντναπ στην Τότεναμ μιας και τα παράπονα που φερόταν να έχει κάνει ο Ολλανδός μέσος για τη θέση που αγωνίζεται αποδείχτηκαν ότι ήταν επινοήσεις του Τύπου.
Ανοιχτό στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής του ομάδας παρουσιάζει τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ η «Sun». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τονγκολέζος επιθετικός έχει απευθυνθεί ήδη στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του και συζητά να γυρίσει έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.
Σκληρή δουλειά στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 είναι ο στόχος που θέτει ο Γκάρεθ Μπέιλ για την εθνική Ουαλίας.
Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο αντιμετωπίζει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ το απόγευμα της Κυριακής να είναι μοιρασμένες.
Παρά τη δικαστική μάχη των διοικήσεων για το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, οι μόνοι που χάρηκαν από τις τελευταίες αποφάσεις (πώς δεν θα γίνει έδρα κάποιου συλλόγου) είναι οι οπαδοί!
Οι εμφανίσεις της Τότεναμ μπροστά στο κοινό της είναι το μυστικό για να έχουν οι Λονδρέζοι επιτυχημένη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Οι «πετεινοί» μετρούν νίκες στην έδρα τους κόντρα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, μετά τη συντριβή τους από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Καμία επαφή δεν έχει υπάρξει μεταξύ της ΚΠΡ και του Ρομάν Παβλιουτσένκο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ρώσου επιθετικού, Όλεγκ Αρτέμοβ.
Στο μάτι του συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Σκοτ Πάρκερ, έχει μπει ο Κάιλ Γουόκερ, αλλά όχι με κακό σκοπό. Ο νεαρός αστέρας των «σπιρουνιών» έχει εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο και φαντάζει ως ο πλέον ανερχόμενος παίκτης του συλλόγου.
Απόλυτα φυσιολογική χαρακτήρισε, έμμεσα, ο Χάρι Ρέντναπ την επιθυμία του Λούκα Μόντριτς να αποχωρήσει από την Τότεναμ για λογαριασμό της Τσέλσι. Ο προπονητής των «σπιρουνιών» όρθωσε… ασπίδα προστασίας στον Κροάτη μεσοεπιθετικό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι παρέμεινε στην ομάδα.
Δεν μοιάζει να παρατά την περίπτωση του Γκάρι Κέιχιλ η Τότεναμ, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των «Spurs», Χάρι Ρέντναπ.