«Επέστρεψε 10 χρόνια μετά»: Ξανά στη Σαουθάμπτον ο Λαλάνα!
Σπουδαία κίνηση από τη Σαουθάμπτον, επέστρεψε στους «αγίους» μετά από 10 χρόνια ο Άνταμ Λαλάνα!
Σπουδαία κίνηση από τη Σαουθάμπτον, επέστρεψε στους «αγίους» μετά από 10 χρόνια ο Άνταμ Λαλάνα!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός θέλει τον Πορτογάλο εξτρέμ πίσω και όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες ενισχύονται. Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που η Γουλβς θέλει δεδομένα να τον πουλήσει!
Πολύ μεγάλη στιγμή για την Έβερτον, καθώς ο Φαρχάντ Μοσίρι ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα και τον «Όμιλο» Friedkin, για την εξαγορά του συλλόγου. Άμεσα αναμένονται αποφάσεις, κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες!
Μία ιδιαίτερη κίνηση ολοκληρώνει η Μπράιτον, η οποία ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Φαμπιάν Χιούρτζελερ για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, στην τεχνική της ηγεσία. Τριετές θα είναι το συμβόλαιο του 31άχρονου, που γίνεται ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League!
Εκνευρισμός στις τάξεις της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για χάρη του Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ!
Φοβερή κινητικότητα στην Τσέλσι, μεγάλη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα των Λονδρέζων, ανοιχτά «μέτωπα» και μία διαρκή αβεβαιότητα για τον Κόνορ Γκάλαγκερ. Είναι δεδομένα η πιο δραστήρια ομάδα του Big 6 και προς το παρόν, δύο μεταγραφές μοιάζουν να… πλησιάζουν. Ή μήπως όχι;
Σοβαρό ζήτημα στην Άρσεναλ, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ρις Νέλσον, που ζητά… μεταγραφή!
Υπάρχει άραγε πιθανότητα να δούμε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην Αλ Νασρ, φέτος το καλοκαίρι; Δύσκολα. Ίσως και να μοιάζει… απίθανο. Διότι ο Ολλανδός έχει πάρει την απόφασή του, η οποία ικανοποιεί πλήρως τους φίλους της Λίβερπουλ!
Ο Μάικλ Ολίσε στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να συμφωνήσει μαζί τους για να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Σειρά παίρνουν οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων ομάδων ώστε ο παίκτης να βάλει την μπλε φανέλα.
Ο Σίμους Κόουλμαν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Έβερτον για 16η αγωνιστική περίοδο και ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το κλαμπ του λιμανιού, θα είναι παρών στην τελευταία χρονιά της ομάδας στο «Γκούντισον Παρκ».