Ο γιγάντιος Κονατέ έκανε ό,τι ήθελε τον Φρεντ με ένα χέρι (vid)
Με ειρωνικό χαμόγελο και πολλή δύναμη, ο Ιμπραΐμα Κονατέ έδειξε πως και στους τσαμπουκάδες οι παίκτες της Λίβερπουλ θα έχουν μεγάλο «όπλο» με την παρουσία του στην άμυνα.
Με ειρωνικό χαμόγελο και πολλή δύναμη, ο Ιμπραΐμα Κονατέ έδειξε πως και στους τσαμπουκάδες οι παίκτες της Λίβερπουλ θα έχουν μεγάλο «όπλο» με την παρουσία του στην άμυνα.
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις των Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο με τη εθνική Αγγλίας στο Euro 2020 αποτελούν μακρινή ανάμνηση για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βλέπουν τους δύο αμυντικούς τους να βρίσκονται σε αρκετά άσχημη αγωνιστική κατάσταση.
Η συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ είχε δημιουργήσει ένα ξέφρενο πάρτι στη μεριά των οπαδών των «ρεντς» και μία δυνατή γιούχα από τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων».
Μετά την είσοδο της ομάδας σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, ο 34χρονος Αμερικανός Κρις Κίρτσνερ φέρεται πως είναι διατεθειμένος να αγοράσει την ομάδα, βγάζοντάς τη από το οικονομικό τέλμα.
Τις κινήσεις που συνήθως κάνει ο Σόλσκιερ με τα χέρια για να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του φέρεται να μιμήθηκε με σαφή ειρωνική διάθεση ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Το SkyItalia αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Αντόνιο Κόντε, ωστόσο, ακόμα δεν φαίνεται να έχει αποφασιστεί οποιαδήποτε κίνηση αναφορικά με την παρουσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» μετά τη συντριβή με το 5-0 από τη Λίβερπουλ.
Ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάλμε και πλέον βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην κανονικότητα.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5. Ναι, αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η πιο «βαριά» ήττα της στο «κλασσικό» αγγλικό ντέρμπι σε ολόκληρη την ιστορία της, και το χειρότερο αποτέλεσμα με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο. Πώς γίνεται όμως οι πιο δύσκολες βραδιές των «κόκκινων διαβόλων» να έρχονται τον Οκτώβρη; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…
Τα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία ρίχνουν «πυρά» στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ.
Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον τρόπο που αγωνίζεται στην θέση του «false nine» ο Μπόμπι Φριμίνο αλλά και για την συνεισφορά του στο παιχνίδι της Λίβερπουλ από εκείνη τη θέση.