Ούτε που το είδε… ο Φέργκιουσον
Επτά μήνες σε αναμονή βρισκόταν ο Μάικλ Όουεν για να δείξει στον Άλεξ Φέργκιουσον ότι ακόμα ξέρει που βρίσκονται τα αντίπαλα δίχτυα, και το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν εκεί να το δει.
Επτά μήνες σε αναμονή βρισκόταν ο Μάικλ Όουεν για να δείξει στον Άλεξ Φέργκιουσον ότι ακόμα ξέρει που βρίσκονται τα αντίπαλα δίχτυα, και το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν εκεί να το δει.
Στη φυλακή οδηγήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, ο Τίτους Μπραμπλ, που ανήκει στη Σάντερλαντ και ο αδερφός του, κατηγορούμενοι για βιασμό νεαρής γυναίκας.
Με χαρμόσυνο νέο για την Κάρντιφ ξημέρωσε η Πέμπτη, αφού ο Πίτερ Γουίτινγχαμ επιβεβαίωσε πως είναι πλέον θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ομάδα.
Στόχος ανάρρωσης και επανάκτησης της καλής φυσικής κατάστασης, επετεύχθη. Πλέον, ο Ρίο Φέρντιναντ βάζει πλώρη για την επιστροφή στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Κανέναν συμβιβασμό με την περίοδο απουσίας του από την αγωνιστική δράση δεν δείχνει ο Σεσκ Φάμπρεγας, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να προλάβει το λονδρέζικο ντέρμπι της 3ης Οκτωβρίου με την Τσέλσι.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Άστον Βίλα, αφού οι «χωριάτες» πέρασαν στους «16» του Κάρλινγκ Καπ με τη νίκη (3-1) επί της Μπλάκμπερν. Ο πρώην τεχνικό της Λίβερπουλ, εξήρε τις ικανότητες του Εμίλ Χέσκεϊ, αφού η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης, απέδωσε στο έπακρο.
Η δήλωση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήχησε με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά των οπαδών της, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μετανιώνει για το γεγονός πως έδωσε ευκαιρία σε αρκετούς νέους κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με αποτέλεσμα οι «πολίτες» να μην ανταπεξέλθουν και να αποκλειστούν από το Λιγκ Καπ.
Ο Σάλομον Καλού και ο Γιόσι Μπεναγιούν αποχώρησαν λόγω τραυματισμών από το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ και ο Κάρλο Αντσελότι είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις βοήθειές τους για τις επόμενες δέκα ημέρες.
Στα πέναλτι από τη Νορθάμπτον ομάδα της League Two, κατάφερε να αποκλειστεί η Λίβερπουλ και να αποχαιρετήσει άδοξα τo Carling Cup. Οι «κόκκινοι» δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα και αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1 και η παράταση 2-2.
Εύκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σκάνθορπ για την τρίτη φάση του Carling Cup. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ και επιβλήθηκαν άνετα με 5-2.