Και η Μπάγερν για Γιάνγκ
Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Άσλεϊ Γιανγκ έχουν «τραβήξει» τα βλέμματα πολλών ομάδων, τόσο στην Αγγλία όσο και εκτός αυτής. Εκτός από τις Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λίβερπουλ, στη λίστα ήρθε να προστεθεί και η Μπάγερν Μονάχου.
Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Άσλεϊ Γιανγκ έχουν «τραβήξει» τα βλέμματα πολλών ομάδων, τόσο στην Αγγλία όσο και εκτός αυτής. Εκτός από τις Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λίβερπουλ, στη λίστα ήρθε να προστεθεί και η Μπάγερν Μονάχου.
Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Άρσεναλ ήρθε να επιβεβαιώσει η αποκάλυψη του Σαμίρ Νασρί για το διάλογο που είχε πρόσφατα με τον Μαρουάν Σαμάκ, βλέποντας τον συμπαίκτη του να εμφανίζεται κουρασμένος στις προπονήσεις και ως αποτέλεσμα, ο Βενγκέρ να μην τον χρησιμοποιεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Εκτός από την ήττα από τη Λίβερπουλ, στη Μάντστεστερ έχουν να αντιμετωπίσουν και τον τραυματισμό του Νάνι, μετά το «δολοφονικό» τάκλιν του Τζέιμι Κάραγκερ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ενώ ο Κένι Νταλγκλίς αρνήθηκε να κατηγορήσει τον αμυντικό των «κόκκινων».
Στον αστερισμό του Κένι Νταλγκλίς κινούνται όλοι στη Λίβερπουλ και η πλειοψηφία των φίλων της επιθυμούν την παραμονή του σε μόνιμη βάση. Το ίδιο εξέφρασε και ο θρύλος των «κόκκινων», Άλαν Χάνσεν, ο οποίος προέτρεψε τη διοίκηση να του ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο.
Στην παραδοχή πως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Σάντερλαντ στο «Έμιρεϊτς», καθώς στο… πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Άντι Κάρολ έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κάτι στο οποίο δεν θα μπορούσε να μην σταθεί ο Κένι Νταλγκλίς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε και για το χατ τρικ του Κάουτ, με το οποίο η Λίβερπουλ επικράτησε της Γιουνάιτεντ, χαρακτηρίζοντας το ως το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή κάποιου!
Σημαντικότατος μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Γουλβς, ο βαθμός της ισοπαλίας (3-3) στο παιχνίδι με την Τότεναμ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν οι «λύκοι» για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Για τον λόγο αυτό, ο Μικ ΜακΚάρθι εξέφρασε την ικανοποίησή του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Μολινό».
Το μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ στο «Άνφιλντ» είχε μεγάλη νικήτρια την Λίβερπουλ, πρωταγωνιστή τον Ντιρκ Κάουτ που σημείωσε χατ-τρικ αλλά και πολλά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα.
Η ισοπαλία 3-3 αλλά και η διακύμανση του σκορ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουλβς στο «Μολίνο», άφησε πικρή γεύση στον Χάρι Ρέντναπ.
Τις υπηρεσίες του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στη ρεβάνς του Λονδίνου με την Τότεναμ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ενδέχεται να στερηθεί η Μίλαν. Ο Γκανέζος μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γιουβέντους το Σάββατο και δύσκολα θα καταφέρει να είναι έτοιμος.