Στο χειρουργείο ο Γουίλσιρ
Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρίσκεται ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο. Ο Άγγλος μέσος αναμένεται να μπορέσει να προπονηθεί ξανά, τον Δεκέμβριο.
Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρίσκεται ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο. Ο Άγγλος μέσος αναμένεται να μπορέσει να προπονηθεί ξανά, τον Δεκέμβριο.
Μπορεί οι μεν να μη θέλουν να βλέπουν τους δε, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να παραμερίσει τα …πάθη και να τιμήσει τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Οι «πολίτες» θα καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου, σε μια προσπάθεια δημιουργίας καλού κλίματος ενόψει του ντέρμπι του Οκτωβρίου.
Από το «ψαρωμένο» και αμούστακο παιδί του «Χάιμπουρι» στον αρχηγό του «Έμιρεϊτς». Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι παραμένει η …παλιοσειρά της Άρσεναλ, έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της και το england365.gr σας παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά του με τους Λονδρέζους.
Δεν πρόλαβε να βγει στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και η κατάσταση …μύρισε μεταγραφική περίοδο. Ο Ολλανδός επιθετικός αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του και το μέλλον του στην Άρσεναλ φαντάζει αβέβαιο.
Να συνεχίσουν το θετικό σερί θα προσπαθήσουν στο μεταξύ τους αγώνα η Νόριτς και η Σάντερλαντ. Οι δύο σύλλογοι προέρχονται από νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία ώστε να φύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο μπορεί να γίνει ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως ανέφερε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος μπακ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα χαίρονται κάθε φορά που ο νεαρός πορτιέρο πραγματοποιεί θετική εμφάνιση και του παρέχουν απόλυτη στήριξη.
Ομάδα που πλέον δεν της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας έχει γίνει η ΚΠΡ, σύμφωνα με τον Τζόι Μπάρτον. Ο έμπειρος μέσος έκανε λόγο για αισθητή βελτίωση του επιπέδου του συλλόγου και υιοθέτηση νοοτροπίας που δεν τους επιτρέπει να πανηγυρίσουν ακόμη κι αν σωθεί η παρτίδα στο φινάλε, όπως έγινε στο ματς (1-1) με την Άστον Βίλα.
Την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη στην Τότεναμ φαίνεται πως βρήκε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τη φανέλα των «σπιρουνιών» και τη νίκη επί της Γουίγκαν!
Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο Νιλ Γουόρνοκ λίγο μετά τη λήξη της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης της ΚΠΡ με την Άστον Βίλα. Ο προπονητής των «νεοφώτιστων» έκανε λόγο συνεχείς λανθασμένες υποδείξεις κατά της ομάδας του και τόνισε πως ο νεαρός ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι με τους «χωριάτες»… έκλεψε την παράσταση.
Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για την ΚΠΡ, «έμφραγμα» για την Άστον Βίλα! Οι «χωριάτες» έφτασαν κοντά στην απόδραση από το «Λόφτους Ρόουντ» με τους τρεις βαθμούς, αλλά οι καλύτεροι Ρέιντζερς που έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο φινάλε, έφτασαν στο 1-1 χάρη στο αυτογκόλ του Νταν στις καθυστερήσεις!