Οι συνθέσεις του Κάρντιφ-Σάντερλαντ
Δείτε τις ενδεκάδες στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Κάρντιφ και τη Σάντερλαντ.
Δείτε τις ενδεκάδες στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Κάρντιφ και τη Σάντερλαντ.
Με έξι παιχνίδια ανοίγει η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να έχουν την... τιμητική τους, αφού η μεν Σίτι αγωνίζεται στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και η δε Γιουνάιτεντ κοντράρεται εκτός έδρας με τη Νόριτς.
Με τον Μάλκι Μακάι να αποτελεί παρελθόν από την Κάρντιφ και μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Έβερτον στην Boxing Day, η Σάντερλαντ θέλει να εκμεταλλευτεί το timing και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στα «bluebirds».
Τις μεταγραφικές της κινήσει ενόψει Ιανουαρίου ετοιμάζει ήδη η Σάντερλαντ και σύμφωνα με το BBC οι «μαυρόγατες» είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Μάρκος Αλόνσο!
Το γεγονός ότι ο Στίβεν Φλέτσερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκας Πογιέτ στη Σάντερλαντ, θέλουν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι της Χαλ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σπάσουν κάθε ρεκόρ για την απόκτησή του.
Την πρώτη της νίκη μετά από έξι ματς πέτυχε η Σάντερλαντ! Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ επικράτησε 1-0 της Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Πάρκ» χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κι, υποχρεώνοντας τα «ζαχαρωτά» στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους στη σεζόν και μόλις δεύτερη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα!
Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραμείνουν με... ασφαλή απόσταση στην 5η θέση και γιατί όχι να ανέβουν περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, εφόσον οι διεκδικητές της πεντάδας χάσουν βαθμούς, αντιμετωπίζουν στην Έβερτον τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ!
Η λευκή ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στη Νόριτς, έφερε το ξέσπασμα του Βίτο Μανόνε που ζήτησε από όλους στην Σάντερλαντ να καταλάβουν την κατάσταση και να αναλάβουν την ευθύνη.
Ο Ζούλιο Σέζαρ αποτελεί την πρώτη επιλογή της Σάντερλαντ για τη θέση του τερματοφύλακα αλλά αν η ΚΠΡ δεν δεχθεί να τον παραχωρήσει τότε ο Γκους Πογιέτ έχει έτοιμη την επόμενη λύση στο πρόσωπο του Ζερόν Ζουτ της Αϊντχόφεν.
Ανεκμετάλλευτη άφησαν την ευκαιρία στο μεταξύ τους παιχνίδι Σάντερλαντ και Νόριτς, οι οποίες έμειναν στο 0-0 και δεν κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.