Θέλουν να «δέσουν» Βάρντι!
Την πρόθεση της Λέστερ να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Τζέιμι Βάρντι αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα!
Την πρόθεση της Λέστερ να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Τζέιμι Βάρντι αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα!
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο- επίσημα- κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο Νησί, Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού τα 40 γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα τη φετινή σεζόν τον συμπεριέλαβαν στη… θρυλική λίστα της Πρέμιερ Λιγκ!
H ερώτηση που έχω αποδεχτεί πως είναι αναγκαίο να την ακούω όπου βρεθώ από το 1993 που ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτή τη διοργάνωση και δεν αλλάζει ποτέ από το καλοκαίρι που γίνεται η κλήρωση ακόμα, είναι “ποιός θα κατακτήσει το Champions League”. Η απάντηση μου και φέτος η ίδια, σαν χαλασμένος δίσκος σε πικάπ τώρα που το βινύλιο γύρισε στη μόδα! Όποιος σηκώσει την κούπα τον Μάη το βράδυ του τελικού! Και υπάρχουν πολλοί λόγοι που απαντάω με αυτόν τον τρόπο. Γράφει από το Λίβερπουλ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Μία ημέρα πριν την πρώτη συνάντηση της Λίβερπουλ με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το england365.gr παρουσιάζει την παράδοση των «κόκκινων» απέναντι σε ιταλικές ομάδες! Θετική ή αρνητική;
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπειτα από την ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών! Ο Αιγύπτιος παρέλαβε το βραβείο που... άξιζε περισσότερο απ' όλους!
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ με το τέλος της νικηφόρας (4-1) αναμέτρησης απέναντι στη Γουέστ Χαμ…
Στις 1.015 πάσες σταμάτησε η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι της 35η αγωνιστικής με τη Σουόνσι (5-0), σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!
Μόλις ο δεύτερος προπονητής που αποκλείεται από τη συνέχεια του FA Cup δύο φορές μέσα στην ίδια σεζόν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (22/4) ο Μαρκ Χιουζ.
Ένα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησαν να γίνουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι με το σφύριγμα της λήξης του νικηφόρου (5-0) παιχνιδιού με τη Σουόνσι.
Με σκορ 5-0 επικράτησε η Μάντσεστερ Σίτι της Σουόνσι στο «Έτιχαντ» για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ονειρικό γκολ από τον Ντε Μπρόινε στο 54ο λεπτό, Ντ. Σίλβα (12’), Στέρλινγκ (16’),Μπ. Σίλβα (64’) και Γκάμπριελ Ζέσους (88’)τα υπόλοιπα τέρματα για τους πρωταθλητές Αγγλίας! Εν μέσω αποθέωσης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μεντί στο 75ο λεπτό, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό που τον κράτησε για 211 ημέρες (23.09.2017)!