Γουότφορντ, η τρίτη που δεν θέλει ουδέτερη έδρα
Η τρίτη ομάδα που εξέφρασε αντίθεση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε ουδέτερες έδρες είναι η Γουότφορντ.
Η τρίτη ομάδα που εξέφρασε αντίθεση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε ουδέτερες έδρες είναι η Γουότφορντ.
Σε εξέλιξη είναι τα ημιτελικά του FIFA της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Τζέιμς Μάντισον, Κίναν Ντέιβις, Τζον Ίγκαν και Μαξ Άαρονς να ρίχνονται στην μάχη για δύο θέσεις στον τελικό.
Δείχνοντας εκτίμηση προς τους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Φάμπιο Καναβάρο δήλωσε πως είναι φαν της Πρέμιερ Λιγκ και πως θα ήθελε να δοκιμάσει την προπονητική του τύχη σε έναν αγγλικό (ή και γενικότερα, ευρωπαϊκό) σύλλογο.
Το χατ-τρικ που πέτυχε στον περυσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ αναπόλησε ο Λούκας Μόουρα.
Να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα για να ολοκληρώσει μια δουλειά που άφησε στη μέση επιθυμεί ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Πληρωμένη απάντηση στη σύζυγο του Άνχελ Ντι Μαρία από τον Γκάρι Νέβιλ.
Υπάρχουν ντέρμπι που χαίρεσαι να τα βλέπεις και τα περιμένεις πως και πως αλλά υπάρχουν και ντέρμπι που τρέμεις στην σκέψη ότι θα γίνουν. Ο αγώνας ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μίλγουολ έχει χαρακτηριστεί ως παιχνίδι μίσους, και όχι άδικα, μιας που θυμίζει σκηνικό εμφυλίου και ξυπνά στην Αγγλία μνήμες από τις σκοτεινές εποχές του χουλιγκανισμού!
28 Αυγούστου 2010, μέχρι 28 Μαΐου 2018. 2830 ημέρες. Εφτά χρόνια και εννέα μήνες. 93 μήνες. Όλοι οι αριθμοί στρογγυλοί. Τόσο χρόνο πήρε στην Λίβερπουλ για να δει ξανά αξιόπιστο εξάρι στο ρόστερ της. Για την ακρίβεια τόσο της πήρε για να βρει εξάρι. Διότι, όταν το καλοκαίρι του 2010, ο Χαβιέρ Μασεράνο συμφώνησε με την Μπαρσελόνα, έγινε επίσημα κάτοικος Βαρκελώνης. Έκτοτε, μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι, άλλαξαν πολλά πράγματα, μία ομάδα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού διοικητικά, ξύπνησε και έβαλε τις βάσεις για την τέλεια αντεπίθεση της.
Είναι από τα γκολ που χαρίζουν μεταγραφή. Σαν αυτό που είχε σημειώσει ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζακ Γκρίλις. Ας θυμηθούμε ξανά το… λόγο που οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού.
Ο,τι και αν τελικά αποφασιστεί για το μέλλον της τρέχουσας σεζόν, όποτε και αν αυτή τελειώσει, ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν ξεκάθαρος. Ο τίτλος ανήκει δικαιωματικά στη Λίβερπουλ!