Κάλεσμα σε Ανρί και Ποντόλσκι
Την ευχή του να έχει σύντομα συμπαίκτες τους Τιερί Ανρί και Λούκας Ποντόλσκι στην Άρσεναλ έκανε ο Περ Μερτεζάκερ, έστω και αν για τον πρώτο μοναδική επιλογή είναι ο δίμηνος δανεισμός.
Την ευχή του να έχει σύντομα συμπαίκτες τους Τιερί Ανρί και Λούκας Ποντόλσκι στην Άρσεναλ έκανε ο Περ Μερτεζάκερ, έστω και αν για τον πρώτο μοναδική επιλογή είναι ο δίμηνος δανεισμός.
Να παραμείνει κάποιες επιπλέον μέρες στο Μάντσεστερ πριν αποχωρήσει για την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα θα ζητήσει από την ομοσπονδία της χώρας του ο Γιάγια Τουρέ, συνυπογράφοντας το αίτημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Εντελώς αβάσιμα χαρακτήρισε για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το τέλος της καριέρας του Νεμάνια Βίντιτς, ο ατζέντης του. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός δράσης για έναν ολόκληρο χρόνο.
Πέρα από δυναμικός αμυντικός, ο Νταβίντ Λουίς είναι μεγάλος πλακατζής, αλλά και φιλάνθρωπος. Ο Βραζιλιάνος άσος της Τσέλσι αποκάλυψε πως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες διοργανώνει στην πατρίδα του ένα πάρτι με προσκεκλημένα 1.000 παιδιά και τους μοιράζει δώρα.
H Mάντσεστερ Γ. είχε κατακτήσει το Κυπελλούχων κόντρα στη Μπαρτσελόνα και ο Ερυθρός Αστέρας το Πρωταθλητριών απέναντι στη Μαρσέιγ. Οι δυο τους θα έπαιζαν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 1991. Ο τελικός λόγω του πολέμου που μόλις είχε αρχίσει στη (τέως) Γιουγκοσλαβία, θα ήταν μονός και θα παιζόταν στην έδρα της Γιουνάιτεντ.
«Ο πλούσιος Ολυμπιακός θέλει τον Τσέχο σταρ της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στη Mirror.
Συμβόλαιο για δίμηνο δανεισμό φέρεται να προσέφερε η Άρσεναλ στον Τιερί Ανρί έπειτα από προσωπική εισήγηση του Αρσέν Βενγκέρ. Ο παίκτης των New York Red Bulls είναι «ελεύθερος» μέχρι τον Μάρτιο όταν και θα ξεκινήσει και πάλι το MLS και θα πρέπει να μεταβεί στην Αμερική.
Μπορεί την πρωτοχρονιά η Τσέλσι να αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα, αλλά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, θα είναι σε άλλη βίλα… ιδιόκτητη κάνοντας πάρτι εκατομμυρίων με καλεσμένους γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος και με μπάντα τους Red Hot Chili Peppers!
Καμία βάση δεν είχαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νεϊμάρ να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σάντος, ο οποίος αναφέρθηκε με ειρωνική και καλλιτεχνική διάθεση στο θέμα.
Απόλυτη ελευθερία έδωσε ο Χάρι Ρέντναπ στον Γκάρεθ Μπέιλ στο τελευταίο ματς της Τότεναμ κόντρα στη Νόριτς και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα. Σκόραρε δύο φορές και τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ίδια θέση.