Ελπίζει για Μίτσου ο Λάουντρουπ
Μπορεί στην Boxing Day να μην πήρε δώρο ο Μίκαελ Λάουντρουπ, αφού η Σουόνσι έμεινε στο 0-0 με τη Ρέντινγκ, αλλά ο προπονητής των Ουαλών ελπίζει πως ο ...Άγιος Βασίλης θα του φέρει τη γρήγορη αποθεραπεία του Μίτσου.
Μπορεί στην Boxing Day να μην πήρε δώρο ο Μίκαελ Λάουντρουπ, αφού η Σουόνσι έμεινε στο 0-0 με τη Ρέντινγκ, αλλά ο προπονητής των Ουαλών ελπίζει πως ο ...Άγιος Βασίλης θα του φέρει τη γρήγορη αποθεραπεία του Μίτσου.
Την απόκτηση του Ντουάιτ Γκάιλ, με κανονική μεταγραφή, ανακοίνωσε η Πίτερμπρο, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να καταβάλει στην Ντάγκεναμ μισό εκατομμύριο λίρες για τον 22χρονο επιθετικό.
Τι Boxing Day, τι Bale Day! O Ουαλός άσος έκανε το καλύτερο δώρο στον Αντρέ Βίλας-Μπόας και στους φίλους της Τότεναμ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 4-0 των Λονδρέζων επί της Άστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, άφαντοι οι «χωριάτες», σκιά του καλού του εαυτού ο Κριστιάν Μπεντεκέ.
Χωρίς τον Σον Ο’ Ντρίσκολ στον πάγκο θα βρει νέο έτος τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού η ομάδα της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης προπονητή της.
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και ο Στίουαρτ Ντάουνινγκ τα κατάφερε με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ εμπιστεύεται και πάλι τον Άγγλο άσο, την ώρα που η Στόουκ παρατάσσεται χωρίς τον Πίτερ Κράουτς. Δείτε τις συνθέσεις του ματς.
Καμία πρόθεση για να… πάρει ανάσες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί στη νίκη (4-3) επί της Νιούκαστλ, αλλά ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.
Με τους Ζερμέν Ντεφό και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ παρατάσσεται η Τότεναμ στο Μπέρμιγχαμ και θα προσπαθήσει να περάσει με νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα. Δείτε τις συνθέσεις.
Σε ένα καλό ματς με εξαιρετικό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, Ρέντινγκ και Σουόνσι… κατάφεραν να μείνουν στο «στείρο» 0-0 το «Madjeski», σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από γκολ!
Η Έβερτον επικράτησε 2-1 της Γουίγκαν, έμεινε για έβδομο ματς αήττητη και «σκαρφάλωσε»-προσωρινά τουλάχιστον-μόνη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ίδιο σκορ για τα «ζαχαρωτά» στις τέσσερις τελευταίες νίκες τους στην Πρέμιερ, με το 2-1 να γίνεται πλέον το αγαπημένο τους!
Μόνο δέκα μέρες άντεξε η ΚΠΡ πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Ρέιντζερς του Χάρι Ρέντνταπ, στη Boxing Day του κορυφαίου πρωταθλήματος, ηττήθηκαν 2-1 από τη Γουέστ Μπρομ στο «Λόφτους Ρόουντ» και επέστρεψαν στον… πάτο.