Γαζίδης: «Προχωράμε το πλάνο μας»
Μήνυμα αισιοδοξίας προς τους φίλους της Άρσεναλ έστειλε ο γενικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, μιλώντας παράλληλα και για τις δυσκολίες που κρύβει το μεταγραφικό παζάρι.
Μήνυμα αισιοδοξίας προς τους φίλους της Άρσεναλ έστειλε ο γενικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, μιλώντας παράλληλα και για τις δυσκολίες που κρύβει το μεταγραφικό παζάρι.
Η μεταγραφή του Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ είναι γεγονός! Ο Ολλανδός μέσος είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (22/7) ποδοσφαιριστής των «κόκκινων»!
Πρόταση ύψους 28,1 εκ. λιρών πρόκειται να καταθέσει στη Σάλκε η Λίβερπουλ για την απόκτηση του μέσου Μαξ Μάιερ, όπως αναφέρει γερμανικό Μέσο.
Τη φανέλα της Λίβερπουλ προβάρει από το απόγευμα της Παρασκευής (22/7) ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους». Σύντομα θα εκδοθούν και οι επίσημες ανακοινώσεις!
Το πόσο των 57 εκ. λιρών αναμένεται να ζητήσει η Έβερτον από κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, με την Τσέλσι να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Τους τρεις άμεσους βοηθούς του Αντόνιο Κόντε καθώς και το υπόλοιπο επιτελείο του Ιταλού ανακοίνωσε η Τσέλσι.
Ως ένας από τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί τόσο με τον Ζοσέ Μουρίνιο όσο και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τσάμπι Αλόνσο κλήθηκε να μιλήσει για τους δύο προπονητές που κρατούν τα... κλειδιά της ποδοσφαιρικής μεριάς του Μάντσεστερ, ως οι νέοι προπονητές των Γιουναίτεντ και Σίτι.
Αινιγματική στάση κράτησε ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα όσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφής του 23χρονου Γάλλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», τονίζοντας όμως πως στόχος του ίδιου είναι το καλύτερο των πελατών του και όχι τα μεταγραφικά ρεκόρ.
Έτοιμη να «σπάσει» ένα ακόμα μεταγραφικό της ρεκόρ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που συμφωνήσει με τη Γιουβέντους στα 85 εκ. λίρες για την διαφαινόμενη απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Φυσικά δεν θα είναι και η μόνη που περιέχει «τρελό» ποσό, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» συνηθίζουν στο να αγοράζουν συνήθως (πολύ) ακριβά από το πάνω ράφι. Το England365.gr παρουσιάζει τα 10 ακριβότερα μεταγραφικά αποκτήματά της...
Ο Σαμ Άλαρνταϊς αποτελεί με κάθε επισημότητα τον διάδοχο του Ρόι Χότζον στο «τιμόνι» της εθνικής Αγγλίας, με την FA να ανακοινώνει την πρόσληψή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Το «διαζύγιο» επιβεβαίωσε με δική της ανακοίνωση η Σάντερλαντ.