Οι συνθέσεις στο Ρούμπιν Καζάν-Γουίγκαν
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στη Ρωσία κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν η Γουίγκαν, η οποία θέλει να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του Europa League.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στη Ρωσία κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν η Γουίγκαν, η οποία θέλει να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου του Europa League.
Με τον Λάμα στο αρχικό σχήμα για δεύτερη φορά στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και τον Μίτσου απόντα, η Σουόνσι θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή του Α’ γκρουπ της διοργάνωσης και μετά το εκτός έδρας ματς με την Κούμπαν Κράσντονταρ. Διαβάστε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.
Μέγα πλήγμα με τον Σον Αλούκο στη Χαλ, αφού ο παίκτης θα επιτρέψει από τον Φεβρουάριο του 2014 στη διάθεση του προπονητή του, έπειτα από τη ζημιά που υπέστη στον Αχίλλειο τένοντα!
Δεν πρόκειται να τιμωρηθεί τελικά ο μέσος της Σουόνσι Τζοντζο Σέλβι για τις χειρονομίες του προς τους οπαδούς της Κάρντιφ, στο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων το περασμένο σαββατοκύριακο.
Ο πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι επετεύχθη. Η παρθενική της συμμετοχή στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός, όμως σύμφωνα με τον Αλβάρο Νεγρέδο, οι στόχοι για τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση δεν σταματούν εδώ.
Η Αρσεναλ μπορεί αυτή την στιγμή όχι μόνο να υπερηφανεύεται ότι οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, αλλά και για το ότι είναι πρωταθλήτρια στο ... twitter.
Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέο... comeback στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στην Αγγλία αντιμετωπίζει το ερχόμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Ρίο Φέρντιναντ.
Πάρτι προς τιμή του φροντιστή της ομάδας, Λες Τσάπμαν, διοργάνωσαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη με 5-2 επί της ΤΣΣΚΑ.
Την επιθυμία του να ολοληρώσει την καριέρα του στην Αστον Βίλα και παράλληλα να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών του Γκάρεθ Μπάρι, εξέφρασε ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ. Ο Αγγλος επιθετικός, βρίσκεται από το 2006 στο «Βίλα Παρκ» και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόωρη ανανέωση.
Στα αποδυτήρια της Τσέλσι βρέθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με την Σάλκε ο πρωταθλητής του τένις Ράφαελ Ναδάλ.