Teams » NORWICH-CITY

26.11.2017 | 10:27

Γουίλιαν: «Έκανα σουτ... τόσο ποιοτικός»! (vid)

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Γουίλιαν έδωσε την απάντησή του για τη σκέψη που έκανε τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από το πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα της Λίβερπουλ για το 1-1 της Τσέλσι στο «Άνφιλντ».  

26.11.2017 | 10:05

Οπαδός δάνεισε το καπέλο του στον τερματοφύλακα για να τον διευκολύνει! (vid)

Η Λιντς ίσως και να... χρωστάει τη νίκη της (2-0) απέναντι στη Μπάρνσλεϊ, στον οπαδό που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον τερματοφύλακα της ομάδας δανείζοντάς του το καπέλο του, ώστε να μην δυσκολεύεται με τον ήλιο και να μπορεί ν' αντιδράσει σωστά στις επικίνδυνες στιγμές για την εστία του!  

26.11.2017 | 09:41

Εκνευρισμένος ο Μανέ με τον Κλοπ (vid)

Σε έντονο ύφος τα είπαν οι Σαντιό Μανέ και Γιούργκεν Κλοπ με την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, αφού ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε παράπονα από τον προπονητή του...  

25.11.2017 | 21:59

Ξεφεύγουν οι «λύκοι»

Η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, Γουλβς, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ουραγό Μπόλτον, επικράτησε άνετα με το εμφατικό 5-1 και βρέθηκε στο +7 από τους διώκτες της.

25.11.2017 | 21:25

Το... ξανά βούλιαξε η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κρατούσε προβάδισμα απέναντι στην Τσέλσι, αλλά ο Αντόνιο Κόντε με τις αλλαγές του κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια από το “Άνφιλντ”, με τον Γουίλιαν να πετυχαίνει ένα φανταστικό τέρμα και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1. Ακόμη ένα γκολ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ όσων αφορά τους “κόκκινους”, που ωστόσο δεν έφτασε για να... φέρει την άνοιξη σε ακόμη ένα ματς (μετά την Σεβίλλη), που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αδυνατεί να κυριαρχήσει και σπαταλάει ακόμη ένα προβάδισμα.

25.11.2017 | 20:18

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0 (Ημίχρονο)

Ένα αρκετά μοιρασμένο από άποψη ευκαιριών πρώτο μέρος αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι στο “Άνφιλντ”, με τους φιλοξενούμενους να είναι η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι.

25.11.2017 | 19:55

Απογοήτευση στην Τότεναμ

Απογοητευμένοι είναι άπαντες στην Τότεναμ μετά το ισόπαλο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να στέκεται στο πόσο δύσκολο έργο είχε η ομάδα του από την στιγμή που δέχθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.