Σμιθ - Ρόου πενταετίας και... με το βαρύ 10 στην πλάτη! (pics)
Η Άρσεναλ φαίνεται ότι επένδυσε στον ηγέτη του μέλλοντος και ο Εμίλ Σμιθ - Ρόου υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, παίρνοντας και τον αριθμό 10 για τη φανέλα του!
Η Άρσεναλ φαίνεται ότι επένδυσε στον ηγέτη του μέλλοντος και ο Εμίλ Σμιθ - Ρόου υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, παίρνοντας και τον αριθμό 10 για τη φανέλα του!
Ο Βραζιλιάνος με το πάρτι στη Γιοκοχάμα απέναντι στους Γερμανούς στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε μόλις 23 λεπτά, έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που κάνει χατ-τρικ στην σπουδαιότερη διοργάνωση!
Η τραγική οικονομική πολιτική των «Ζαχαρωτών» τα τελευταία χρόνια έχει ωθήσει τον νέο προπονητή να κινηθεί για φθηνές και ουσιαστικές λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο Ντεμαράι Γκρέι επέστρεψε άμεσα στην Αγγλία και μόλις έξι μήνες μετά τη μεταγραφή από τη Λέστερ στην Λεβερκούζεν, ανήκει πλέον επίσημα στην Έβερτον για τα επόμενα 3+1 χρόνια!
Ο Νταλγκλίς να περιμένει πως και πως δίπλα στο τρόπαιο, παρακολουθώντας τον Χέντερσον. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε τα γνωστά του... πατηματάκια παίρνοντας φόρα για να σηκώσει ψηλά την κούπα. Την 22α Ιουλίου του 2020, μπήκε τέλος σε μια κακή 30ετία για τους «κόκκινους» σε επίπεδο πρωταθλήματος και πανηγύρισαν ξανά για την κατάληψη της κορυφής!
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Βέλγος στο Στάμφορντ Μπριτζ σκέφτονται οι «μπλε», με τη Ρεάλ να είναι ανοιχτή σε κάποια πρότασεις για την παραχώρηση του παίκτη!
Τον αμυντικό της Σέλτικ, Κρίστοφερ Άγιερ έναντι 13,5 εκατομμυρίων λιρών απέκτησε η Μπρέντφορντ καταγράφοντας ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία της, έπειτα από την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση επιχειρεί να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να μην πιέζει καταστάσεις και να αναμένει την κατάληξη των επαφών των «κόκκινων διαβόλων» με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Πρωταθλητής του NBA και στην Τσέλσι δεν ξεχνούν την επίσκεψή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δίνοντας υπόσχεση πως θα του φυλάξουν και το τρόπαιο του Champions League που αγκάλιαζε πριν χρόνια!
Εντυπωσιακές κινήσεις χρεώνονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον διεθνή Τύπο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να εμφανίζονται ως ένθερμοι ενδιαφερόμενοι για τον Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, αλλά και αποφασισμένοι να πείσουν τον Λέον Γκορέτσκα να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» το επόμενο καλοκαίρι!