Πάρντιου: «Μεταγραφές σίγουρα το καλοκαίρι»
Σε αποκάλυψη πως η Νιούκαστλ θα ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι προέβη ο προπονητής Άλαν Πάρντιου, που έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλι.
Σε αποκάλυψη πως η Νιούκαστλ θα ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι προέβη ο προπονητής Άλαν Πάρντιου, που έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλι.
Πολύ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ, ο Σόλα Αμεόμπι! Ο 29χρονος άσος θα αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα, έπειτα από το κάταγμα που υπέστη στα ζυγωματικά.
Στην επιθυμία του Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στην Αγγλία και την αηδία που του έχει προκληθεί μετά το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να «πατήσει» η Νιούκαστλ, που σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ετοιμάζει πρόταση για τον Γάλλο!
Στα 36 του χρόνια, ο Σολ Κάμπελ, δεν ζητά πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νιούκαστλ. Δηλώνει ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει και ξεκαθαρίζει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της.
Ακριβά πλήρωσε τη μπουνιά στον αμυντικό της Στίβενεϊτζ, Σκοτ Λερντ, μετά τη νίκη (3-1) επί της Νιούκαστλ στο Κύπελλο Αγγλίας, τον προηγούμενο μήνα, ο εξαγριωμένος οπαδός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο! Ο εν λόγω ταραξίας, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 12 εβδομάδων και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ουαλίας για τα επόμενα έξι χρόνια!
Νίκη, στην οποία θα πρέπει να επενδύσει και να «χτίσει» για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, ήταν αυτή απέναντι στη Μπέρμιγχαμ για τη Νιούκαστλ, σύμφωνα με τον Πίτερ Λόβενκρατς. Ο έμπειρος επιθετικός των «καρακάξων» υποστήριξε πως οι δύο σερί νίκες στην Πρέμιερσιπ, είναι απλά το… μονοπάτι, που οδηγεί στο σωστό δρόμο.
Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Αγγλία με τη φανέλα της Νιούκαστλ βρήκε ο Τσεΐκ Τιοτέ, ο οποίος συνέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού στο «Νησί» με το ολλανδικό στυλ της περιόδους που αγωνιζόταν στην Τβέντε.
Καμία διαπραγμάτευση για επέκταση του συμβολαίου του Χοσέ Ενρίκε, δεν θα ξεκινήσει η Νιούκαστλ, μέχρι να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία.
Τον αντικαταστάτη του Άντι Κάρολ, που παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ, έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι της Νιούκαστλ. Ο «εκλεκτός» ακούει στο όνομα Κόνορ Γουίκαμ!
Σε παραδοχή ότι η Ρεν μπορεί να μην ξαναδεί το Συλβάν Μαρβό με τα χρώματά της, προέβη ο γενικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί. Τα νέα αυτά ήχησαν ευχάριστα στις Νιούκαστλ και Λίβερπουλ που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή.