Τα... βρόντηξε ο Ομπερτάν!
Μέρες φαίνεται πως μετράει στη Νιούκαστλ ο Γκαμπριέλ Ομπερτάν, ο οποίος όταν έμαθε πως δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ, σηκώθηκε κι έφυγε από το «St James’ Park»!
Μέρες φαίνεται πως μετράει στη Νιούκαστλ ο Γκαμπριέλ Ομπερτάν, ο οποίος όταν έμαθε πως δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ, σηκώθηκε κι έφυγε από το «St James’ Park»!
Τέτοια «διπλά» κάνουν την διαφορά! Η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα, 1-0 από την έδρα της Νιούκαστλ για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας όπου και θα... αλλάξει χρόνο, αφήνοντας δεύτερη την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ζιρού το γκολ των «κανονιέρηδων».
Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε ένα γκολ την ανωτερότητά της απέναντι στη Νιούκαστλ στο πρώτο ημίχρονο.
Χωρίς τον Μεσούτ Εζίλ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, παρατάσσεται η Άρσεναλ κόντρα στη Νιούκαστλ. Δείτε τις συνθέσεις.
Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο «St James’ Park» στο φινάλε του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν Πρωτοχρονιά στην κορυφή θα ψάξουν οι «κανονιέρηδες», την ώρα που οι «καρακάξες» αναζητούν τον τρόπο να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τα… υψηλά πατώματα!
Με αισιοδοξία, καλή ψυχολογία, απόλυτη συγκέντρωση αλλά και το απαραίτητο ροτέσιον θα παραταχθεί η Άρσεναλ κόντρα στη Νιούκαστλ, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Αμοιβαίος φόβος θα κυριαρχεί στην αναμέτρηση Νιούκαστλ-Άρσεναλ σύμφωνα με τον προπονητή της πρώτης, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος δήλωσε πως το σύνολό του είναι έτοιμο γι’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.
Με έξι παιχνίδια ανοίγει η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να έχουν την... τιμητική τους, αφού η μεν Σίτι αγωνίζεται στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και η δε Γιουνάιτεντ κοντράρεται εκτός έδρας με τη Νόριτς.
Καμία πρόθεση να προβεί στην πώληση του Γιοάν Καμπάιγ δεν έχει η Νιούκαστλ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος φρόντισε να «κόψει τον βήχα» σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Ικανοποιημένος μόνο με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου στη νίκη (5-1) επί της Στόουκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος στάθηκε και στις δύο αποβολές των «πότερς».