Πιστεύει στον εαυτό του ο Αμπέντ
Περιμένει την ευκαιρία του για να λάμψει! Ο Μεχντί Αμπέντ δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στη Νιούκαστλ όποτε του ζητηθεί και θεωρεί πως θα βγάλει ασπροπρόσωπη την ομάδα!
Περιμένει την ευκαιρία του για να λάμψει! Ο Μεχντί Αμπέντ δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στη Νιούκαστλ όποτε του ζητηθεί και θεωρεί πως θα βγάλει ασπροπρόσωπη την ομάδα!
Λένε πως οι άντρες, όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο αυξάνεται η γοητεία τους. Στην περίπτωση των 20 προπονητών των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, σίγουρα ο χρόνος επέδρασε θετικά στην εμφάνισή τους. Δείτε πως ήταν στα νιάτα τους και πόσο μεγάλη διαφορά έχουν με το παρόν οι «τιμονιέρηδες» των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος!
Καμία πρόθεση να προβεί στην πώληση του Μπας Ντοστ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιούκαστλ, δεν έχει η Βόλφσμπουργκ, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής των «λύκων», Κλάους Άλοφς.
Έμμεσο κάλεσμα στη διοίκηση της Νιούκαστλ να προγραμματίσει τις κινήσεις της ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και να φροντίσει για τη σημαντική ενίσχυση του ρόστερ, έκανε ο Άλαν Πάρντιου, παρά την αβεβαιότητα που περικλείει το δικό του μέλλον στον πάγκο.
Ασπίδα προστασίας στον Άλαν Πάρντιου, ύψωσε ο Ντάριλ Γιάνμαατ, τονίζοντας πως εκπροσωπεί όλους τους συμπαίκτες του όταν λέει πως οι «καρακάξες» θα συνεχίσουν να παλεύουν για τον προπονητή τους.
Το... φλερτ βαστά από το καλοκαίρι. Τότε που η Σουόνσι αναδείχθηκε τελικά νικήτρια και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Η Νιούκαστλ,ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον Μπαφετίμπι Γκομίς και λέγεται, μάλιστα, ότι ετοιμάζει πρόταση για να τον κάνει δικό της!
Επίσημη πρόταση της Λίβερπουλ στην Νιουκάστλ για την περίπτωση του Τσικ Τιοτέ αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα!
Στον πάγκο της Νιούκαστλ για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λέστερ, θα βρίσκεται ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μετά τον βαθμό που κατάφερε να πάρει στην έδρα της Σουόνσι, «κέρδισε πόντους» για την παραμονή του.
Σίγουρος πως οι παίκτες του θα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι μετά την σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι (2-2) εμφανίστηκε ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.
Μεγάλη ανάσα πήρε ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος είδε τον Παπίς Σισέ να σκοράρει δύο φορές στο «Λίμπερτι» και να χαρίζει στη Νιούκαστλ το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Σουόνσι με σκορ 2-2.