Απόδραση – ανάσα για Νιούκαστλ
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νιούκαστλ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0 εκτός και πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ!
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νιούκαστλ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0 εκτός και πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ!
Κάποτε ήταν τα συμβατικά κανάλια, μετά τα συνδρομητικά και τώρα το ποδόσφαιρο μπαίνει σε μια νέα εποχή με διαδικτυακές πλατφόρμες.
Η Equipe έδωσε το βραβείο του «καλύτερου οπαδού του 2019» στον φίλο της Νιούκαστλ που μετά από νίκη (3-2) επί της Έβερτον και δίχως να μπορεί να βρει έναν κολλητό του στο τηλέφωνο, ταξίδεψε 177 χιλιόμετρα απλά και μόνο για να του κάνει καζούρα!
Ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ προέκυψε από την κλήρωση για τον τρίτο γύρο του FA Cup!
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έδειχνε να κλειδώνει το τρίποντο για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ με το γκολ της σεζόν έως τώρα, αλλά ο Τζόντζο Σέλβι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με ένα αντίστοιχης ομορφιάς τελείωμα και έκοψε βαθμούς από τους πρωταθλητές, οι οποίοι μπορεί να δουν την διαφορά από την πρώτη Λίβερπουλ να αυξάνεται στους 11 βαθμούς.
Η Νιούκαστλ κρατάει και την δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ, την Σίτι, στην ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι τους, αφού μετά το 0-0 βρήκε σκορ με τον Γέτρο Βίλεμς για να ισοφαρίσει (1-1) το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ.
Η Άστον Βίλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ έπειτα από το 2011 (!) και με το τελικό 2-0 το βράδυ της Δευτέρας στο «Βίλα Παρκ», βρέθηκε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από 13 αγωνιστικές. Μέσα σε ένα τετράλεπτο γράφτηκε όλη η ιστορία στο ματς, με τα γκολ των Χούριχεϊν (32') και Ελ Γκαζί (36'). Δεν άξιζε τίποτα η ομάδα του Μπρους.
Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παραχώρησε συνέντευξη στην «Sunday Times» και εξέφρασε την επιθυμία του να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
Ο επικεφαλής διαιτησίας εξετάζει τις επιδόσεις του VAR στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, σχολιάζει τα λάθη που προέκυψαν και ζητά λίγη υπομονή από τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου…
Εκτός δράσης μέχρι και το 2020 θα παραμείνει ο Τζαμαάλ Λασέλ.