Έφαγε πρόστιμο επειδή επαίνεσε τον Μάρινερ ο Μπενίτεθ…
Απίστευτο κι όμως… αγγλικό! Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επειδή είπε… δυο καλά λόγια για τον διαιτητή, Άντρε Μάρινερ!
Απίστευτο κι όμως… αγγλικό! Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επειδή είπε… δυο καλά λόγια για τον διαιτητή, Άντρε Μάρινερ!
Με νίκη προχώρησαν οι... άμεσα ενδιαφερόμενες για τις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μάντσεστερ Σίτι να περνάει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας (2-0 την Μπράιτον), την Άρσεναλ να κερδίζει την Γουότφορντ και να την ρίχνει κι άλλο στην βαθμολογία, την Τότεναμ να ξεπερνάει το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ με σκόρερ τον Χάρι Κέιν και την Έβερτον να επιστρέφει στις νίκες απέναντι στην Φούλαμ. Η χαρά του 2-0 τα ματς των 17:00, μιας και το σκορ ήταν παντού ίδιο εκτός από το ματς των «ζαχαρωτών» (3-0).
Τη νίκη, που θα την κάνει την πρώτη ομάδα που ξεκινάει σε επτά σερί νίκες μια αγωνιστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, αναζητά η Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (29/9, 19:30).
Τον λιγότερο χρόνο από όλες τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου χρειάζονται κατά μέσο όρο οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για να… σουτάρουν!
Χωρίς τον Σάλομον Ροντόν θα παραταχθεί η Νιούκαστλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ.
Πέντε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου σύμφωνα με πληροφορίες της «Record».
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και οι εμφανίσεις του στη Μπενφίκα έχουν προκαλέσει... παροξυσμό στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με τον πορτογαλικό Τύπο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον ποδοσφαιρικών κολοσσών!
Κατά πόδας ακολουθεί την Λίβερπουλ η Τσέλσι, που μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά απέναντι στην Κάρντιφ αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα και με πρωταγωνιστές τους Εντέν Αζάρ και Ολιβιέ Ζιρού επικράτησε με σκορ 4-1. Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στην Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι, την οποία κέρδισε εύκολα 4-2. Την υπογραφή των Γκρανίτ Τζάκα και Μεσούτ Εζίλ είχε η νίκη της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ (2-1), επέστρεψε στις επιτυχίες η Κρίσταλ Πάλας, 1-0 την Χάντερσφιλντ. «Τετράμπαλο» στην Λέστερ η Μπόρνμουθ που επανήλθε παραμένοντας αήττητη στην έδρα της.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τσέλσι νικάει με 2-1 την Κάρντιφ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Με γκολ των Σανέ και Σιλβά προηγείται η Μάντσεστερ Σίτι της Φούλαμ στο «Έτιχαντ», χωρίς σκορ το παιχνίδι της Νιουκάστλ με την Άρσεναλ.
Την ευκαιρία να… τρολάρει με έξυπνο τρόπο τον Νεϊμάρ δεν έχασε ο αμυντικός της Νιουκάστλ, ΝτεΆντρε Γέντλιν, στην φιλική αναμέτρηση των ΗΠΑ με τη Βραζιλία.