«Χάθηκε» για… λίγο ο Ντεφούρ στη Φούλαμ
Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ σχεδόν έως το 2018 βρέθηκε ο Στίβεν Ντεφούρ της Πόρτο, με τη μεταγραφή να βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά να χαλάει την τελευταία στιγμή!
Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ σχεδόν έως το 2018 βρέθηκε ο Στίβεν Ντεφούρ της Πόρτο, με τη μεταγραφή να βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά να χαλάει την τελευταία στιγμή!
Μπορεί τα δημοσιεύματα να θεωρούν σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ από τη Σάλκε στην Άρσεναλ, ωστόσο ο γενικός διευθυντής των Γερμανών, Χορστ Χελντ, τόνισε πως δεν υπάρχει επαφή με καμία ομάδα για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.
Την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ έθεσε ως πρωταρχικό του στόχο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα, που στην πρώτη του μακροσκελή συνέντευξη ως «διάβολος» παραδέχθηκε πως ενθουσιάστηκε αμέσως με το ενδιαφέρον της νέας του ομάδας, δείχνοντας παράλληλα τον Νταβίντ Ντε Χέα ως καταλύτη για τη μετακίνησή του.
Αφορμές να χαμογελούν έχουν οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, οι οποίες σύμφωνα με την προϊστορία είναι «αφεντικά» στις αναμετρήσεις Κυπέλλου κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ αντιστοίχως.
Κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού της Σεν Ετιέν, Κερτ Ζουμά, έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ωστόσο ενημερώθηκε πως ο παίκτης είναι «κλεισμένος» για την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πιστός στρατιώτης! Ο Λέιτον Μπέινς έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την Έβερτον, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τα «ζαχαρωτά». Άγνωστη μέχρι στιγμής η χρονική διάρκεια της συμφωνίας.
Την παραμονή του Γκάρεθ Μπάρι στην Έβερτον επιθυμεί ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Δεν αποτελεί μόνο την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χουάν Μάτα έγινε μόλις ο 7ος παίκτης που θα αγωνιστεί στους «κόκκινους διάβολους» έχοντας την ταυτότητα του Πρωταθλητή Κόσμου με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Την απαραίτητη άδεια για να διαπραγματευτεί το δανεισμό του στη Σουόνσι για το υπόλοιπο της σεζόν, πήρε από τη Μπλάκπουλ ο Τομ Ινς, λίγες μέρες μετά την απόλυση του πατέρα του, Πολ, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Κι όμως! Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε στεναχωρημένος με την αποχώρηση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι, ενώ ήταν αυτός που τον… έσπρωξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.